(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() imam problem sa debugovanjem jedne JS biblioteke koja je kompresovana (izbaceni su svi new-lines).
Kako da postavim breakpoint kad je ceo kod u jednoj liniji ? Da li makar postoji neka opcija da mi neki debuger oznaci koji deo te ogromne linije trenutno izvrsava ?
![]() |
#2 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() ja sam se jednom iznervirao i preformatirao sam neki veliki JS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jel možeš nekako da je izlomiš? Pretpostavljam da postoje neki alati za indentaciju kôda, a na kraju krajeva, možeš da dodaš po jedan \n posle svakog karaktera ';' i '}', pa ručno da ispraviš ako si negde preterao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Vim:
Kôd:
:%s/\(\[;}\]\)/\1\r/g ![]()
![]() |
#5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ma ok, moze search & replace, nego ja sam se nadao da neki debugger ume da izadje sa tim na kraj... u stvari Venkman ima pretty print opciju koja radi, ali mi Firefox puca kad je koristim...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 22:45 |