Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Koga zanima šta će Adobe izbaciti do kraja godine može da pročita ovaj tekst:
http://theappleblog.com/2007/03/26/c...dobes-history/ Baš je čudno čitati Adobe Flash CS3, Adobe Dreamweaver CS3... Zabavno će biti za par godina. Nekim novim klincima to će biti sasvim normalna stvar, a mi ćemo biti "matore prdonje" koji se sećaju vremena dok je Macromedia postojala. Kako se stvari okreću... ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Zanimljivo je dosta to koliko sam ja bio naviknut na DW... prakticno mi nista nije odgovaralo drugo osim njega. Danas jednostavno nemogu da radim u njemu. Deluje mi previse glomazan sa gomilom nepotrebnih stvari i sa manjkom nekih zaista korisnih stvari (npr pracenje definicija funkcija, pojavljivanja istih...)
Ranije bih bio medju prvima koji bi saznao za CS3 a iskreno sada mi je sve to bezveze i nekako (u podsvesti) dozivljavam DW isto kao i frontpage. Navike su mocna stvar sve u svemu. Trenutno sam navucen na PSpad, cekajuci intype. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Ja ne menjam DW od kako sam poceo da se bavim ovim poslom (nekih 7 godina).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Od Adobe alata koristim zamo PS i sviđa mi se šta su uradili sa njim. Prvo, radi na Intel Macu, drugo nije žderonja kao CS2, treće interfejs je unapređen. Betu koristim već tri meseca i sve radi kako i očekujem. Moje potrebe nisu velike i funkcije koje koristim (seckanje i reckanje gotovih PSD-ova koje mi dizajneri pošalju) su manje više iste od verzije 6, ali mi se ipak sviđa šta su uradili sa okruženjem. Jedan od najkompletnijih i najstabilnijih alata uopšte.
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 27. 03. 2007. u 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Gde je sad onaj matori što viče da je HomeSite zakon? (eto, slažem se i ja :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Cvele , DW je okej ako se drzis front end-a ....ali za neke ozbiljne stvari je vise nego smesan ....
Sto se tice ostalog CS3 paketa ... ovo stvarno izgleda impozantno ...
![]() |
#7 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#9 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: Citat:
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Apache na Mac-u ili BitNami paketi? | 3banchi | Web aplikacije, web servisi i software | 11 | 15. 08. 2010. 23:52 |
Novi paketi i cene telekom ADSL-a... | LiquidBrain | Komunikacije | 47 | 15. 08. 2007. 19:38 |
Telenor: Novi post paid paketi od 11. decembra | valeksic | Komunikacije | 0 | 08. 12. 2006. 13:22 |