|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() jel zna neko neku pouzdanu skriptu koja moze da izadje na kraj sa textom paste-ovanim iz Worda u FCKEditor (ili vec neki drugi html editor). Ti editori prime html, ali Wordov html je uzas, i naravno kad se to prikaze u sred moje strane napravi mi potpuni haos... a korisnici bas vole da paste-uju iz worda...
Znaci moze php skript, a moze i javascript, i treba da ume da primi html od Worda i da izbaci sve osim headera, paragrafa, bold, italic, lista i slika, ali da se pritom ne skrlja kad mu Word podmetne ona njegova chuda...
![]() |
#2 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Zar to nije standardna mogucnost FCKEditora, ima dugme Paste from Word?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Dve zgodne alatke:
- KSES - Koristim ga unutar jednog agregatora. Kakvo god đubre da mu proslediš vrati samo ono što valja. - HTML Purifier - Mnogo više kontrole, "konta" HTML, ali je i glomazniji. Više za content orijentisane projekte.
![]() |
#4 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() zato bih radje da ja preuzmem kontrolu nad tim sta se tacno od html-a stavlja u bazu... @Ilija: thanx, overicu ova dva projekta.. ovo je funkcija koja ide na admin deo, tako da brzina ili velicina nisu preterano bitni, samo da se resim bede... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Imam isti problem ... aj javi koje resenje se pokazalo kao bolje i u kojim situacijama.
![]() |
#6 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Probao sam KSES i odlicno radi posao, nije glomazan i jednostavan je za konfiguraciju. HTML Purifier mi je previse "glomazan" (mozda je bolji ali nisam imao vremena da testiram detaljnije).
![]() |
#7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja sam se na kraju odlucio za hack varijantu: prebudzio sam funkciju iz FCKEditora koja cisti Word da ga malo lepse cisti, a na server strani dodao par caka koje poprave liste koje Word genijalno prikaze kao ·
za sada radi posao...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sirite dalje! Spread the word! | kai | e-Business | 19 | 15. 01. 2010. 18:32 |
Editovanje Open Xml (tj. Word .docx) fajlova | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 26. 11. 2009. 15:01 |
Word press promena velicine fonta | presretach | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 7 | 26. 11. 2009. 11:45 |
Export iz PDF dokument u Word ili u tekstualni fajl.. | bokacbl | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 09. 03. 2006. 15:20 |