Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Novi instant messenger klijent - bivši GAIM - za Windows. Daleko upeglaniji od svog prethodnika, i mogu reći mnogo bolji uopšteno. Podržava gomilu protokola, interfejs je super (bolji od GAIMovog, mada to nije tako teško postići), tako da ako koristite više IM protokola za komunikaciju ovo vam je preporuka od mene.
Download |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pa osim što su promenili ikonice, ja ne vidim neko očigledno poboljšanje nad prethodnom betom Gaim-a...
Nadam se samo da su ispravili bag sa zaglupljivanjem cele aplikacije s vremena na vreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja sam jos na gaim-u, koliko sam shvatio pidgin je jos beta ?
![]() |
#4 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() @ jablan: Nisam koristio betu GAIMa pa nisam znao, ali overall je program bolji (ne samo vizuelno). Ja sam se preporodio bukvalno. Zvukovi su bolji, lakše se podešava, itd.
@ ivanhoe: Da, beta je u pitanju, takođe možeš da imaš i GAIM i Pidgin na kompu, s tim što Pidgin preuzme sve od GAIMa i sve radi savršeno. Excellente. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Koristio sam betu Gain 2-jke jedno vreme. To je to. Samo je promenjeno ime...
Iako više ne koristim Gaim, koristim program koji se nadgrađuje na libpurple (ranije libgaim ako se ne varam). U pitanju je biblioteka koji Gaim koristi da bi se nakačio na silu protokola koje podržava. Korisnici Trilliana će i dalje dobijati poruke kako koristim ICQ klijent zasnovan na zastareloj verziji protokola ![]()
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 03. 05. 2007. u 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Aha. Definitino jedan od najbolji IM klijenata koji se trenutno mogu naći. Na Winu inače imam Trillian Pro, ali se ne sećam kad sam ga zadnji put upalio.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
OnLine Trillian/Pidgin? | pcigre | Komunikacije | 5 | 13. 09. 2008. 01:58 |