|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Anketa agencije SIEPA pokazala da najveći procenat privrednika planira da predstavi svoje proizvode upravo putem Interneta:
http://www.pretraga.co.yu/statistike...utem_interneta Ovo je veoma važna informacija, inače objavljena u vikend izdanju novina Pregled. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() To je po meni vlo slicno onoj "domaćoj": Mož' da bidne al' ne mora da znači
![]() Prvo sto mi je palo na pamet pre nego sto sam procitao tekst je da su napokon shvatili da im je ovo najjeftiniji nacin, sto je i potvrđeno u tekstu: Citat:
Citat:
Međutim, kao što rekoh, ovo jednostavno ne mora ništa da znači, jer mislim da oni ne prepoznaju internet kao strategiju već samo kao najjeftiniju alternativu. Pravo pitanje je koliko će oni uložiti u promociju svog web sajta ili će to da stoji da im na vizit-karti nebi falilo www ili nešto (manki ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Da, dobro Bluesman kaže, plus na sve to što je za domaće privrednike Internet dođe i kao neki buzzword, pa nek se pomene.
Inače, dobra je ona fora da kad kupiš nova dobra kola, onda staviš metalni url sajta tvoje firme/kafane na zadnju stranu, gotivan način da svi u gradu znaju čija su kola ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Napomena: Ceo tekst sem navoda procenata jeste moj komentar. Sam tekst u Pregledau jednostavno samo navodi procente i vrste promocije, bez ikakvog komentara rezultata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa nadajmo se da će u skorjoj budućnosti biti normalna stvar kad ti "preduzetniku" prezentujes biznis plan i on prihvati da je internet jedan veliki deo istog ......
![]() |
#6 | |
član
Certified
|
![]() Citat:
Šta misliš, kakav bi sajt i promociju organizovali za 4000 Eur-a? Strašno, a gazdi ne smeš ni da pomeneš šta i kako treba odraditi na sajtu. ![]() Poslednja izmena od dejadj : 18. 10. 2005. u 08:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zarada na domaćem net-u | kickloop | e-Business | 74 | 31. 12. 2010. 06:17 |
CTR na domaćim sajtovima? | aleksej | e-Business | 2 | 17. 07. 2010. 02:11 |
domaći phishing | Nemanja Avramović | Opušteno | 4 | 16. 05. 2008. 14:21 |
Domaći direktorijumi linkova | zoki | Marketing i SEO | 5 | 01. 09. 2007. 20:02 |
Hoće li konačno privrednici shvatiti da nebriga o websajtu dovodi do loše reklame | Aleksandar Marković | e-Business | 11 | 03. 02. 2007. 02:21 |