(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Imam jedan problem koji mi se događa u poslednje vreme i ne znam da li je do mog IEa (6 i 7), ili je nešto drugo u pitanju. Jednostavno browser odbije da izrenda stranicu, kada odeš u view source sve je tu, ali on prikaže samo koreni (html) element i to je to. Skapirao sam da je definitivno do eksternog JS fajla, ali ne razumem baš šta se dešava, da li je moj IE nekako ubavo konfigurisan pa ga guše ti JS fajlovi ili je nešto treće? Da napomenem - dotični JS fajlovi su jQuery i na jednom drugom sajtu niftyCube znači nešto što definitivno radi kako treba.
Jel neko imao sličan problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() desavalo se to meni ... pogledaj da negde nemas comentar u kodu .... a najbolje je da ostavis link
![]()
![]() |
#3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Meni je sličan problem pravio tooltip plugin za jQuery. Doduše, nije rendao je deo stranice, ali čim bi naleteo na tooltip tu bi jednostavno prestao sa rendanjem ili ubio browser.
Pretraži jQuery mailing listu ili se raspitaj na forumu pa vidi da li je neko ima slične probleme.
![]() |
#4 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Ne mogu da postavim link nixone jer nije public stvar u pitanju. Na kakav komentar misliš? U JSu ili HTMLu?
Ilija i to mi se desavalo, pogotovo pri poslednjem redizajnu dnevnika sa onim tabber scriptom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
banned
Professional
Datum učlanjenja: 04.06.2005
Hvala: 0
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ne volim da pretpostavljam u čemu je problem, ali gledajući html kod na tvom blogu, da nisi slučajno koristio isti html kod za povezivanje tog eksternog js fajla i na tom gde se javlja problem,
npr. Kôd:
<script type="text/javascript" src="jquery.js" /> Kôd:
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
![]() |
#6 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Majstor!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Admin + Useri koji edituju svoju stranicu | shoba | PHP | 1 | 09. 07. 2008. 11:34 |
SWFFix, uskoro novi JavaScript za embedovanje Flash sadrzaja na stranicu | MrSteel | Flash | 6 | 03. 08. 2007. 19:19 |
Zashto WAP stranicu ne mogu da vidim sa Telenor mreze? | f14Tr0n | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 26. 11. 2006. 13:49 |