|
Programiranje Java, Perl, VB, ASP, .NET, C, C++, Pascal, Delphi Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() cao svima,
ovo je moje pitanje: - imam PHP/MySQL portal, sve radi super korektno - postoji jedan JAKO VELIKI ZAHTEV, ali bas bas veliki, i recimo da ucita oko 20+ stranica, u DIV sa skrolom. - kada radim u FFu, sve je kul, kada se ta stranica ucitava i formira - CPU skoci na oko 60%, ucita se stranica - i CPU padne na 2%. extra. - ali -> kada radim u glupavom IE-u, isto se desi prilikom ucitavanja, dakle CPU skoci na 60%+, predje na 100%, onda se zavrsi ucitavanje, ali procesor OSTANE ZAUZET na 60%, i tako stoji dokle god je ta stranica ucitana i prikazana. u cemu je trip? zasto glupavi IE koristi 60% procesora, kada je stranica VEC ucitana i obradjena?? ima li neko ideju kako da pristupim problemu, ili kako da ga resim? hvala na vremenu, dootzky |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja mislim da se obratiš ovoj gospodi što rade Flash. Jesi li siguran da nemaš neki flash ili zahtevni javascript na stranici?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() 100% nemam flash, a JS imam, ali 2 male funkcije, za proveru praznih polja, sitnica.
+ te funkcije "ne rade nista" dobar deo vremena. zapravo - uopste. mozda se desi da je pozovem jednom ili dva puta u toku cele strane, ako bas zatreba, i to je to. zato mi i nije jasno.. :-/ + zasto onda FF oslobodi SVE resurse, znaci kao da se nista ni ne desava (a nista se ni ne desava, siguran sam) p.s. hvala za brz odgovor! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Nemoj nista da te cudi, to je ono sto nam Microsoft servira...
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() ma znam, zato i koristim GNU/Linux
![]() ali ipak - kada ti sef kaze da to mora da radi normalno u IEu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() a jel postoji neka aktivnost na mrezi, tj. jel IE ucitava i dalje nesto ?
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako saznati koji firefox tab koristi puno resursa i blokira citav FF? | misk0 | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 03. 08. 2009. 01:30 |
Problem sa centralnom kolonom i rezolucijom kada se koristi position:absolute | Deki80 | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 17. 09. 2007. 20:45 |
Aptana - jel koristi(o) neko? | nixa | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 03. 07. 2007. 09:28 |
IE i rendering kad se koristi float | nixa | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 11 | 25. 01. 2006. 22:08 |
Ovo bi moglo nekome da koristi | berkut | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 04. 10. 2005. 13:40 |