Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Čitam danas u Blicu, kaže da je SBB podneo RATEL-u zahtev za licencu za novog operatera fiksne telefonije.
Citat:
![]() |
![]() |
#2 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() nesto razmisljam, da li je moguce da ce se i taj monopol jednom razbiti,
i sve mi smrdi na to da "provajder nece ispuniti minimalne uslove" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
![]() Koliko ja znam nece biti fiksnih provajdera dok se ne raspise tender! To jos nije uradjeno i ko zna kada ce biti! Strategija drzave je sto jaci Telekom... Ne znam onda odakle ovakav potez sbb-a,ali mislimda ot toga nece biti nista!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cool ... znaci prostorija u kralja petra moze da primi jos musterija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() ja sam sad gledao na tv-u
super je, uzece kablovsku strukturu napraviti besplatne pozivu u okviru lokala itd. kabel je kabel ; e sad sta ce biti jeftinije videcemo, samo nek ima konkurencije
![]() |
#6 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Ummm... ja to već imam. Kupio sam pre pola godine Skype Gateway (sad košta 30€), tako da isti bežični telefon koristim i za pričanje preko neta, i za "zemaljske" razgovore. Čak i emulira Caller ID, na ekranu bežičnog mi izlazi username osobe koja me zove
![]() Nevezano za to, nisam preterano oduševljen idejom da SBB bude konkurencija Telekomu. Umesto jedne, imaćemo dve velike kompanije koje će biti podjednako nezainteresovane za kvalitet svoje usluge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja se najiskrenije nadam da ce, ako planiraju da koriste postojecu kablovsku mrezu, i tu uciniti nesto. Jednostavno ne mogu da verujem da ce upotrebiti ono kako jeste sada.
Za neupucene, kada sam se uselio u zgradu gde sada zivim, pomislio sam da sam prolupao ili nesto jos gore kada sam video izmedju zgrada, goluba koji ne mase krilima a lebdi negde na visini 7 sprata. Tek kada sam malo bolje pogledao, vidim da stoji na kablu koji je razvucen sa vrha jednog na vrh drugog solitera, kasnije sam saznao da je to SBB mreza ![]() Do sada je bilo "ovlazili kablovi", nadam se da nece biti "ovlazili golubovi", a navijam da dobiju licencu ne zbog njih nego zbog nas... bilo ko da dobije licencu - to je dobro za nas.
![]() |
#8 |
133t
Master
|
![]() na odmoru sam :/ nemam pojma sta se desava.
mnoge su se stvari promenile od kad se sbb prodao, na bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mogu da budu nezainteresovani samo oni koji nemaju konkurenciju, kada budu poceli da gube profit, zainteresovace se vrlo brzo.
![]() |
#10 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Ja se samo plašim da ne slušamo ponovo istu pesmu, kao onu iz '98 kada je drugi mobilni operater dobio licencu. Sve dok nije zaista došao stranac, MTS i Mobtel su se sasvim fino slagali. A vidi ih sad: jedan diktira nove tarife i usluge, a drugi trčka za njim, dok ga reklamira čovek sa srcem za pola Srbije i mozgom za pola Srbina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Orion telekom [drugi operater fixne telefonije] | twix | Komunikacije | 1 | 13. 07. 2010. 12:21 |
CSS LAYOUT: 4 fiksne kolone? | maksim | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 21. 04. 2007. 19:31 |
Sutra startuje 3G mreža mobilne telefonije | Aleksandar Marković | Komunikacije | 19 | 28. 02. 2007. 19:11 |