Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2007
Hvala: 0
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() "Beoclick - Konsalting & Menadžment" je tim mladih profesionalaca iz oblasti ekonomije, marketinga i računarskih tehnologija.
Za potrebe web portala, potrebni su nam: Fotografi Beograd Broj izvršilaca: 3 Uslovi: * Posedovanje sopstvenog aparata Sony ili Canon min. 5Mpx * Iskustvo u fotografiji, profesionalno ili amatersko * Odgovornost i tačnost u radu Opis radnog mesta: * Fotografisanje beogradskih klubova i restorana * Odlična zarada * Više informacija na: 064/1-222-384 info@beoclick.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ??
sorry sto mesam u oglas, ali ovo za Sony ili Canon vam je skroz glupav uslov, znaci ako ima nikona ili olympus onda ne moze? To je kao da trazis programera, a uslov je da ima HP laptop, potpuno je nebitno, pogotovo ako vec ne insistirate na profi opremi.. preporucio bih vam da kao uslov koristite kvalitet uradjenih fotki, to je jedini normalan kriterijum u fotografiji...
![]() |
#3 | |
omladinac
Certified
|
![]() Citat:
c clan (canon saveznk sony) n clan (nikon saveznik olympus i fuji) hehe, pa ni delije i grobari nisu ravni kada ih uporediš sa dva profi fotografa, kanondzijom i nikondzijom ![]() btw. me full member of c clan ![]() tako da smatram da je ovaj oglas skroz na mestu ![]() a moguće je da imaju i neku svoju opremu, pa gledaju na kompatbilnost dodatne ![]() izvnjavam se zbog offtopica
![]() |
![]() |
#4 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Off Topic: Skroz sam neupucen u te "foto" vode, jel mogu negde da procitam zasto postoje ta dva "klana", tj sta je to sto se razlikuje kod njih ? ... Hvala.
![]() |
#5 | |
omladinac
Certified
|
![]() Citat:
Off Topic: baš zato što je sve "isto", tj i sa jednim i drugim možeš završiti posao dovoljno kvalitetno, postoje ti "klanovi", ista glupost kao i win-linux, mercedes-bmw, plavuša-brineta ... svaki cigan svog konja hvali ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Citat:
Dok recimo Fuji na svojim top dsrl modelima koristi Nikonove bajonet i samim tim Nikor objektive. A poslednja stvar, fotografi su ti jako jako jako osetljivi na pozajmljivanje opreme tako verzija "kompatibilnosti" tesko prolazi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
omladinac
Certified
|
![]() Citat:
Off Topic: e totalno si u pravu, šta ćeš, zbrzao sam pa sam obrnuo olympus i sony ... svako ko se bavi iole fotografijom (pa još digitalnom) zna da sam mašio ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2007
Hvala: 0
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Nije moj oglas, samo prenosim oglas od kolege.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
expert
Grand Master
|
![]() stavi oglas na zonu
Off Topic: (sto se tice firmi - mozda firma ima canon objektive. sto se tice canon - sony, pre ce biti da nikon i sony malo vise saradjuju, ali svi su oni konkurenti i to na japanski nacin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Fotograf za slikanje proizvoda za katalog? | f14Tr0n | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 15. 07. 2010. 11:22 |