|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Još ponekad na svoju Yahoo adresu koju sam koristio kao urednik e magazina dobijem po neko saopštenje. Ovo jutrošnje je vrlo zanimljivo, citat: "Obaveštavamo javnost da je na inicijativu vodećeg bankarskog internet portala Banke
![]() Na sastanku je dogovoreno da će NBS podržati rad Internet portala, kako bi se poboljšala opšta informisanost građana i kako bi se uputio apel učesnicima na finansijskom tržištu da izvrše kvalitetnije agregiranje i prezentaciju podataka. Posebna pažnja će biti posvećena promovisanju društvene odgovornosti finansijskih institucija, kao i povećanju transparentnosti tržišta kroz uravnoteženije informisanje korisnika finansijskih proizvoda i usluga i učesnika na finansijskom tržištu." Respect! za Jelašića ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
član
Na probnom radu
|
![]() Kakav crni respekt...
Pre tačno 2 godine, dokopao sam se kontakta PR managera NBS-a (čudom, čak mi je prezimenjakinja) i zatražio samo dostavljanje saopštenja NBS-a. Žena me je posle 2 rečenice prekinula, ni ne sačekavši da čuje o čemu se radi i rekla: ''Sve što Vam je potrebno, imate na našem websajtu...'' Toliko o podršci internet portalima.
![]() |
#3 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() A da li se zna način podrške?
Takođe, pomenuti sajtovi nisu jedini u ovoj oblasti, pa će se videti da li ovaj dogovor važi samo za pomenute sajtove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Izvini, ali ja ne vidim u čemu je problem s navedenim slučajem.
Ako NBS objavljuje saopštenja na sajtu, da li to znači da pored toga mora i vama lično da ih dostavlja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
član
Na probnom radu
|
![]() Stvar je u poslovnom odnosu. Ženu nije interesovalo za koju firmu radim, iako su naši korisnici baš ciljna grupa za informacije iz njene finansijske institucije. Ako je ona već zadužena za odnose sa javnošću, treba da se pobrine da vesti stignu do onih koji su im ciljna grupa.
![]() |
#7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja sam imao skoro iskustva sa njima , u suštini hoće da izađu u susret svima ...
![]() |
#8 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Najboljim namerama je poplocan put u pakao.
Verujem kada budem video. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() U sredu 21.11.2007. godine u 10h na okruglom stolu održaće se javna rasprava na temu "Predlozi za izmene i dopune Zakona o tržištu HoV i drugih finansijskih instrumenata" u organizaciji magazina "Ekonomist" u prostorijama hotela "Hyatt Regency" u Beogradu. U sali u kojoj će se održavati okrugli sto će biti postavljen video bim na kome će se u realnom vremenu voditi diskusija na temu "Predlozi za izmene i dopune Zakona o tržištu HoV i drugih finansijskih instrumenata" preko foruma internet portala krediti.co.yu . Na ovaj način se omogućava i korisnicima koji nisu prisutni na okruglom stolu da putem foruma učestvuju u ovoj diskusiji i da daju svoje mišljenje.
Ovako će svako moći da izrazi svoj lični stav i doprinese donošenju što bolje zakonske regulative. Sadržaj svih postova će se lektorisan predati Ministarstvu finansija i radnoj grupi. Za slanje komentara preko foruma potrebno je da se registrujete preko sledećeg linka: http://www.krediti.co.yu/forum/index...ction=register Tema na kojoj će se odvijati diskusija se nalazi na sledećoj adresi: http://www.krediti.co.yu/forum/index.php?topic=2.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Izašla nova verzija Internet Portala krediti.co.yu | miodragjokic | Web site, dizajn i multimedia | 7 | 07. 11. 2007. 12:13 |