|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Da li znate ko se pored Fonlidera bavi uslugom naplate sličica i sl.?
Konkrento treba mi da zaintersovani mogu da pošalju poruku sa određenom sintaxom, skine im se kinta i dobiju link za preuzimanje određene sličice na telefon, ili im se pošalje MMS sa sličicom.
![]() |
#2 |
KUBIT
Na probnom radu
|
![]() To što tebi treba rade još i Spinnaker New Technologies, LMG Litesphere i Starion. Sistem funkcioniše tako što korisnik pošalje kod na kratki SMS broj, zatim dobije servisnu poruku preko koje se downloaduje sadržaj putem WAP protokola (to su tzv. wap-push poruke).
|
![]() |
![]() |
"Hvala" kubit za poruku: |
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() Nikako LMG Litesphere
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 12.10.2005
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ja trebam da radim za jednog klijenta prodaju filmova i slicica. On je sklopio ugovor sa Fonlider-om. Uputstvo koje sam dobio je sasvim jasno i korektno. Mislim da nece biti problema.
![]() |
#5 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Gledao sam kod poznanika koji je počeo sa Fonliderom i malo me razočaralo odsustvo bilo kakve automatizacije.
Ako želim da prodajem 2000 sličica, moraću ih sve ručno dodati...
![]() |
#6 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 12.10.2005
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() U pravu si, moras rucno da dodajes svaku slicicu i film.
![]() |
#7 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Možda neki servis koji nudi malo više automatizacije? možda i savete za pripremu materjala...
![]() |
#8 |
KUBIT
Na probnom radu
|
![]() Ja radim sa Spinnakerom, što se tiče saradnje nemam primedbi, ali ne postoji neka automatizacija. Softver za unošenje i isporuku sadržaja sam morao da uradim sam, tj. platio sam jednoj softverskoj firmi da mi uradi softver u .NET tehnologiji. Takođe, unošenje sadržaja mora da se radi "ručno"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Citat:
Što se Fonlidera tiče, ova varijanta koju drug koristi je sledeća: korisnik vidi na sajtu sličicu, pošalje šifru, i dobije poruku sa direktnim urlom... Meni se ta fora sa direktnim urlom do sadržaja ne sviđa baš... To bi značilo da moram davati nasumična imena fajlovima umesto dosadašnjih rednih brojeva... Da li svi provajderi distrbuciju sličica rade ovako?
![]() |
![]() |
#10 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Sto se tice spinnakera, mozesh da imash dinamicke urlove za sadrzaj. Pristup sadrzaju se radi kao zahtev na skriptu sa parametrom.
Primer: example.php?id=312312 gde je example.php skripta koja isporucuje sadrzaj. Naravno tu morash da vodish racuna o headerima koje saljesh.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Trazim programera-skidanje sadrzaja za mobilne telefone | jovanjaric | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 13. 03. 2007. 20:42 |
U Srbiji raste prodaja kompjutera - 80% veca prodaja u prethodna 3 meseca | STELLANOVA | e-Business | 19 | 27. 10. 2006. 19:27 |