(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Helo
Jel neko koristio Thickbox i sIfr zajedno? Na stranici koja se otvara u glavnom prozoru mi sve radi, ali kad pozovem stranu preko Thickbox-a, nema teorije da mi zameni cheers |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() daj primer ... ja sam radio sa time , i radi sve kako treba
![]() |
#4 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() jos nije nadjeno resenje...ako neko ima iskustva sa ova dva scripta (u kombinaciji)...I am all ears
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() daj primer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() cek, problem je kad otvoris novu stranu preko thickbox, onda ti sifr ne zameni naslove?
Jel koristis iframe ili inline ajax? Glupo pitanje, jesi probala da pozoves rucno sIFR.replaceElement() ?
![]() |
#7 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() koristim inline
inace pokusavala sam i rucno da pozovem i javlja mi: sIFR.replaceElement is not a function grmph....vec drugi dan pokusavam ovo da resim..sad vec ni ne razmisljam pravo poslala sam ti adresu na pp |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
thickbox i slike problem | Mitrović Srđan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 27. 03. 2008. 10:31 |
sIFR i problemi sa IE | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 11 | 28. 02. 2007. 15:55 |