Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 12.10.2005
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Trenutno radim na sajtu najpopularnije urbane radio stanice u Subotici. Test link je na http://www.boomerangradio.com/test/index.php
Sve kritike i predlozi kao i misljenja su dobrodosli, kako bih znao u kom pravcu da ide dalji razvoj sajta. Ne zamerite za tekstove (to su samo probni) i za broken linkove. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Jedino sto se meni svidja je ovo grafika
http://www.boomerangradio.com/test/i...content_bg.gif ako si je ti radio, ok je. mada moze i bolje. Inace smanji malo sa tim senkama, ja licno ne bih isao sa sivom pozadinom. Toliko. Drugi ce vise. ![]()
![]() |
#3 |
član
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Grafiku je radila jedna poznanica isto za radio tako da sam to iskoristio za sajt.
Reci mi koji bi ti stil koristio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Jedna od osnovnih karakteristika radija je dinamičnost, tvoj sajt je prilično statičan, jednoličan, trom. Slažem se da je ona donja grafika najbolji deo sajta, ali najviše zbog toga što je to jedinš što daje malo dinamike. Kada bi ceo sajt bio u tom fazonu, bilo bi savršeno. Da se razumemo, ne mislim da je ovo loše, zanatski je solidno, ali mislim da je trebalo drugačije pristupiti "problemu".
![]() |
![]() |
#5 |
član
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() U pravu si, ni meni se preterano ne svidja dizajn. Zato sam i postavio ovo pitanje na forumu. Pokusavam sa drugim pristupom. Obavesticu forum o tome. Znas kad radis 3-4 sajta odjedom izgubis inspiraciju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Meni deluje kao da se previse ugledao na neku od starijih verzija b92.net .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
jel zna neko slucajno ko je ovo radio? | ivanhoe | Opušteno | 26 | 17. 06. 2008. 21:59 |
ko je radio DevProTalk logo? | pitalica | Opušteno | 4 | 17. 06. 2008. 21:27 |
Radio Niagara | tesliana | Opušteno | 6 | 30. 04. 2007. 16:29 |
Frekvencija radio b92 za Vojvodinu? | noviKorisnik | Opušteno | 2 | 04. 01. 2007. 22:12 |
Radio sa muzikom sa Commodora 64! | kaizen | Linkovi | 1 | 09. 08. 2006. 21:10 |