|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.12.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Pozdrav.
Razmisljao sam da pokrenem servis razmene banera na svom sajtu i trazio skripte za razmenu banera, ali su ili nedovoljno zasticene od varanja ili nemaju dovoljan broj opcija. Nasao sam jednu koju koristi sajt http://adz.vizio.biz pa ako neko moze da pogleda i kaze mi o kojoj skripti je rec, bio bih veoma zahvalan. Easy banner skripta je dosta losa i jednostavna bez skoro ikakvih admin funkcija, dok odavno popularni phpbbexchange ima nekih problema u radu i dosta razmena koje koriste tu skriptu su pukle zbog neke greske u samom sistemu. Ukoliko neko ima predlog za neku drugu skriptu, svaki savet je dobrodosao. Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
#2 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
novi član
Na probnom radu
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Hvala za linkove, ali na hotscripts sam vec gledao i pregledao skoro sve skripte. Mislio sam ako neko zna tacan naziv skripte koju koristi pomenuti sajt za razmenu, er bas tu skriptu trazim.
Hvala. |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() A da nisi mozda slucajno pomislio da su ljudi ulozili svoje vreme za realizaciju svoje ad exchange platforme, da su sami napisali ( ili bar platili nekom da napise za njih ) ?
#5 |
novi član
Na probnom radu
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Za ovu razmenu nisam to pomislio jer sam video na par sajtova taj sistem razmene. Posto je ionako neprofitabilna ta razmena banera, skoro svi koriste besplatne skripte za razmenu.
Easy banner je recimo funkcionalna, ali dosta uproscena skripta, phpBannerEx puca i ima problema u radu itd. Pregledao sam sve skripte sa hotscripts-a i nisam je pronasao, mozda da pokusam na onom drugom linku, nikad se ne zna. Poslednja izmena od Visitors : 08. 03. 2008. u 03:18. |
![]() |
![]() |
#6 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Kontaktiraj vlasnika sajta i pitaj koji software koristi.
#7 |
novi član
Na probnom radu
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Kontaktirao sam vec, ali ne zeli da mi kaze, kaze da ce sebi da ugrozi posao, a ja mislim da je internet slobodni medij, pa ako je on vec preuzeo od negde besplatno taj software za upotrebu, bez obzira sto bi mu ja mozda bio konkurencija, samo ne znam u cemu, besplatnoj i neprofitabilnoj razmeni banera, mislim da imam i ja pravo da koristim takav sofwtare.
Poslednja izmena od Visitors : 08. 03. 2008. u 21:54. |
![]() |
![]() |
#8 |
Miljan Karadzic
Certified
|
![]() Naravno da imas pravo da koristis taj software, samo prvo moras da ga nadjes. :P
|
![]() |
![]() |
#9 |
novi član
Na probnom radu
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Bas tako
![]() Gledao sam sinoc jos neke skripte sa onih adresa sto ste mi dali, ali su ili dosta skupe (preko 300$) ili su dosta skromne ili beskorisne, mislim na one koje su free, a dost sajtova vise nije u funkciji pa nije ni moguc download. Razmisljao sam da izdvojim nekih 50$ za neku skriptu ako ne budem uspeo da nadjem nista free. Usput, jel znate neku dobru skriptu za Top Listu sajtova. Nasao sam jednu bump listu, ali ne umem da je instaliram, slozeno je za mene. |
![]() |
![]() |
#10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: memo 2 me: Nemoj... nemoj ... nemoj....
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Modifikacija skripte za oglase (classified ads) | oglas | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 11. 03. 2009. 18:13 |
Problem oko PTC skripte | hard2kill | Sva početnička pitanja | 0 | 21. 11. 2008. 16:42 |
Naziv igrice, ako se neko seća... | Vokic | Opušteno | 14 | 04. 12. 2006. 12:50 |
Naziv firme | jasmanac | e-Business | 23 | 14. 06. 2006. 10:07 |