|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Certified
|
![]() Dakle, imam problem sa komentarima na blogu.
Iz nepoznatog razloga mi komentari bivaju zakljucani comment off a da to ne radim ja. ![]() Recimo http://sandrajakovljevic.com/blog/?p=336 pise comment off dok su neki drugi otvoreni. Takodje mi se pojavilo i na ovom postu isto comment off http://sandrajakovljevic.com/blog/?p=333 Kako da resim taj problem? Hvala svima unapred na odgovorima. Pozdravljam vas Sandra |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Da ti nije uključena opcija kojom se komentari automatski zaključaju protekom vremena?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
član
Certified
|
![]() Nije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() i da li si podigla na zadnju verziju blog ?
![]() |
#5 |
član
Certified
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]()
![]() |
#7 |
član
Certified
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
član
Certified
|
![]() Da li jos neko mozda moze imati ideju sta moze biti? Nisam nasla resenje ovog "problema"!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
novi član
Datum učlanjenja: 14.02.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Da li možeš da otključaš komentare kada edituješ te problematične postove?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
član
Certified
|
![]() Ne ni tako ne radi. Hvala svakako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako u Wordpressu prebaciti komentare na posebnu stranu ? | Deki80 | Sva početnička pitanja | 12 | 03. 05. 2010. 18:20 |
Collapsible fieldset; molio bih komentare | Ilija Studen | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 23. 03. 2007. 15:43 |
molio bih komentare | ucenik | Web site, dizajn i multimedia | 13 | 29. 04. 2006. 02:32 |
Automatski update | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 17 | 17. 04. 2006. 22:32 |
Molim komentare - buditi | phoenix | Web site, dizajn i multimedia | 12 | 23. 10. 2005. 21:56 |