IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#2 |
A joint a day
Master
|
![]() Jel znate neko ime iz bugarske blogosfere, nekog uticajnog njihovog blogera? Treba nam rezervna varijanta, odnosno neko koga bi pozvali umesto Bobbyja Voicu koji nije baš siguran da dolazi.
![]() |
#3 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() kako idu pripreme? Kad ce prijava?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
A joint a day
Master
|
![]() Pa ide... šta znam... obezbeđena su sredstva za program (prostor, troškovi gostiju, hot spotovi), gorivo za autobuse za prevoz učesnika (Novi Sad-Beograd-Bor i nazad posebnom linijom koji bi i usput skupljao ljude ako bude bilo potrebe). Ima čini mi se i za štampanje materijala nešto... Ali nam još uvek treba sponzor da bi cena boravka bila spuštena na što niži nivo.
Svi gosti osim Bobby Voicua su potvrdili dolazak, a ako budžet bude dozvolio, imamo još par potencijalnih (Joichi Ito ako budemo imali para. A kontakt imamo preko ovih momaka iz http://www.webnovinar.org/). Što se prijava tiče, trenutno se renovira jedan hotel i krajem avgusta ćemo znati sa koliko mesta raspolažemo i nadam se, kolika će biti kotizacija. Onda će početi i prijavljivanje.
![]() |
#5 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Siguran sam da bi pozivanje ovih blogerki znacajno podiglo interesovanje za event
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
expert
Grand Master
|
![]() borstale, znam idealnog coveka za tebe
![]() imas pm |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Jel ste gledali blogere sa http://globalvoicesonline.org/ ?
Možda bi tu mogli pronaći neke značajnije bugarske blogere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jel ide neko od DPT-ovaca? Ja se nesto premisljam (previse obaveza) ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
E-trgovina 2008 - Palić 16-18.04.2008. | Dragan Varagić | IT događaji | 70 | 19. 05. 2008. 14:57 |
testiranje na open relay | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 5 | 23. 11. 2006. 20:01 |
open source IVR | nixa | Komunikacije | 1 | 25. 08. 2006. 12:13 |