|
![]() |
#1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Zanimljiv info. Skontajte MSN - eh, šta ti je monopol
![]() http://billionsconnected.com/blog/wp...ts_july_08.pdf
![]() |
#2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nije baš sve ni u monopolu.. Mene niko nije terao da ga korisim ali mi je MSN ipak najdopadljviji IM.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ja sam se jedno vreme baktao IRCom ali sam se vratio na MSN (kad baš moram da koristim IM)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() jabber ftw :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() pidgin
![]() a u njemu icq, msn, y!im i jabber-i (gtalk, es) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() adium / digsby
![]()
![]() |
#8 |
Webeloper
Professional
|
![]()
![]() |
#9 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() ovo za ruse i za ICQ je potpuno tacno, zato i ne koristim ICQ jer sam jednom prilikom stavio Russian u jezike...
inace u Srbiji mogu slobodno da kazem da jos uvek IRC vodi glavnu rec i ako dobar deo ljudi koristi MSN. Ljudi konstantno, ali konstantno traze da im se ubaci IRC-like chat na sajt, i ako sam verovao da je pojavom IMa tako nesto crklo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Citat:
![]() ...i onda su krenule da te nenormalno spopadaju Ruskinje (a kad ih pitas "do you speak English?", u 99% slucajeva odgovor je "no")? ![]() If yes, e onda savrseno znam o cemu pricas... ![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google objavio rang listu najčešćih keywords po državama ... | Aleksandar Marković | Opušteno | 1 | 18. 10. 2007. 12:20 |
Zastupljenost Instant Messengera | MorenoArdohain | Web aplikacije, web servisi i software | 40 | 10. 03. 2007. 22:16 |