|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Kako u GA dobiti grafik promene posete iz određene zemlje u funkciji vremena?
![]() |
#2 |
Drug clan ;)
Certified
|
![]() Ako sam te dobro razumeo, hoces da za odredjeni vremenski period dobijes koliko je poseta bilo iz neke zemlje? Jel tako?
![]() |
#3 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Za određeni period mogu da dobijem prilično lako, no potrebna mi je promena po vremenu... Npr da od 1.9. do 1.10. vidim po danima kako se kretala poseta iz određene zemlje.
![]() |
#4 |
Drug clan ;)
Certified
|
![]() Aha...aha... Pogresno sam te razumeo prvi put. Ovako:
Ides na Map Overlay, zatim iz liste (ili sa mape) izaberes zemlju, u listi "Dimension" (ispod naslova gde pise "This country/territory sent...") gde trenutno pise "Choose..." izaberi nesto - npr. Source. I to bi bilo to... E sad umesto Source mozes izabrati i nesto drugo ako te interesuje...
"Hvala" mnicic za poruku: |
![]() |
#5 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Hvala. glupo su ga rešili, ali bolje i tako nego nikako.
![]() |
#6 |
Drug clan ;)
Certified
|
![]() Da, malo je cudno sto je to jedini nacin da se dodje do tog grafika. Ali bolje i to nego da ga nema
![]()
![]() |
#7 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Postoji li način da se izvuku šifre narudžbina veznaih sa određeni source?
Konkretno da li za source a (bilo da se radi o kampanji, sajtu, or wathever) mogu da izvučem šifre narudžbina (transactions)?
![]() |
#8 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() a sifra je u URL-u definisana?
mozda moze ako definises onaj Goals u settings. a postoje i neki filteri, pogledaj Create filter. ja sam primetio da GA uopste ne cuva ono sto je iza znaka ? i to me jako nervira, jer ne mogu referer da vidim ceo ![]() Poslednja izmena od Peca : 06. 10. 2008. u 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.11.2007
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() GA mi uopšte ne prikazuje mapu Srbije (samo svetlo plavo polje). Za ostale države sve radi OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Citat:
Što se filtera tiče, gledao sam. bez uspeha. I da se može napraviti, treba mi i retroaktivno, a filteri to ne mogu. GA već to ima sve zabeleženo, zato što mi može dati ukuopnu cifru sa određenog izvora, čudo da nisu implementirali i da se prikažu drugi detalji transakcija tom prilikom. Citat:
![]() |
"Hvala" pcigre za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
[REŠENO] Kako videti procenat IE6 u Google Anayliticsu videti u funkciji vremena? | kaizen | Sva početnička pitanja | 3 | 24. 04. 2009. 13:06 |
Nagli pad posete sa Google pretrazivaca | Deki80 | Marketing i SEO | 12 | 24. 11. 2008. 17:46 |
Google Analytics, koliko vremena treba da prodje do prvog izvestaja? | bojan_bozovic | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 19. 04. 2006. 00:28 |
Google Analytics | kai | Marketing i SEO | 1 | 11. 04. 2006. 09:40 |
Google Analytics - Urchin from Google | bluesman | Marketing i SEO | 26 | 20. 12. 2005. 18:38 |