|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
danica radovanovic
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.12.2007
Hvala: 2
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() pokusala sam da otvorim novu temu i podelim zanimljiv link sa vama, ali mi je prikazano da je zakljucano za otvaranje novih tema.
zasto?
![]() |
#2 |
133t
Master
|
![]() zato sto se to radi automatski, objasnice ti vec neko od nadleznih...
u medjuvremenu mozes u to da postujes forumu "opusteno". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
danica radovanovic
Na probnom radu
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() hm, postovala sam na LInkovi..
nadam se da ce mi neko od 'nadleznih' objasniti (:
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Evo ga sada je vidljiv , u linkovima svaka tema mora da se odobri
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() RSS je zatvorana za pisanje da bi ljudi koji imaju komentar na neki post sa nečijeg bloga - komentarisali na blogu umesto ovde. A Linkovi i poslovi su forumi u kojima svaka nova tema mora da se odobri jer je bilo puno spamovanja i sličnih sitnjih "zloupotreba". Znači sve je regularno, slobodni ti započni temu i tim forumima, obično vrlo brzo naiđe neki moderator i odobri temu pa je onda vidljiva i svim ostalim članovima.
Uh, zamorih se od objašnjenja, pogotovu što kucam sa 2,5 prsta preko monitora laptopa ![]()
![]() |
#6 |
danica radovanovic
Na probnom radu
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() hvala, kapiram!
inspirisao si me da napisem blog post upravo o tome - da ljudi sve cesce koriste mikro-blogging servise a manje bloguju (barem tako je u svetu). a zasto? lakse je staviti @reply nego ostaviti komentar na blogu ili je mozda dinamika blogovanja pod uticajem mikro-bloging servisa postala sporija i sekundarna? komentari na blogu (:
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najbolje teme na forumu | bluesman | Opušteno | 10 | 15. 03. 2007. 01:23 |
Best of teme | Ilija Studen | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 2 | 22. 04. 2006. 17:16 |
Advocacy sekcija foruma | zextra | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 14 | 05. 02. 2006. 17:57 |
eBooks Sekcija | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 08. 11. 2005. 19:59 |