|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Radeći na jednoj web aplikaciji naišao sam na interesantan problem:
Da li koristiti naša slova u URI-u? Kôd:
gurman://ja.jedem.meso/article/leskovački-ćevapi-i-džigerica-na-žaru Kôd:
gurman://ja.jedem.meso/article/leskovacki-cevapi-i-dzigerica-na-zaru Off Topic: Eto, sada se pojavio i drugi problem: Gde može da se nabavi dobar roštilj u Novom Sadu? ![]()
![]() |
#2 | |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Off Topic: Moras do Leskovca ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Takođe ne preporučujem
Off Topic: Ovo gore sam samo napisao da bih mogao da dam offtopic: Zašto u LE kada ima i u BG, i to leskovačkiji nego u Leskovac? Znaš kako kažu rezzimo za pizzu? Nije najbolja pizza u Italiji... ![]()
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Heh neko ce mi reci da je u Beogradu bolji rostilj nego u Leskovcu
![]() @Petar Marić: Poseti restoran "Plava Frajla" kod Spens-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Dobro, ubedili ste me za nekorišćenje naših slova u URI-u.
@Jasmanac: Gde se beše tačno nalazi taj restoran, zaboravio sam. Inače najbolji roštilj u NS sam jeo u onoj maloj zelenoj "kućici" na uglu stadiona koji je najdalji od Spensa i teniskog igrališta. Auh, sad će ova tema da se pretvori u Microsoft roštilj (Leskovac) vs Open Source roštilj (svi ostali). Već osećam miris flame-a - što je dobra stvar, jer znači da je vreme da se baci meso na vatru ![]()
![]() |
#6 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: Citat:
![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Naša slova i greška na sajtu | akki | Sva početnička pitanja | 20 | 08. 12. 2010. 09:26 |
nuSoap i naša slova | sinisa.medic | PHP | 1 | 20. 02. 2009. 10:14 |
UTF-8 string compare, naša slova = problem! | kovacm | PHP | 1 | 20. 09. 2008. 15:46 |
[ASP] Fckeditor i naša slova | Dachson | Sva početnička pitanja | 6 | 15. 03. 2008. 12:13 |
Regexp i naša slova | Dragan Babić | Regular expression i htaccess | 7 | 06. 09. 2006. 16:37 |