Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 25.10.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Ne znam da li se ovo tek jutros pojavilo ili od skoro ali djeluje jako zanimljivo. Sa ovim se omogućilo praktično sortitanje pretrage po želji, pozicioniranje nekog rezultata na top itd. Vjerovatno su mnogi ovako nešto priželjkivali
Ovde ima i jedan kratak video klip kako to sve fukncioniše. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
133t
Master
|
![]() ja jos ne vidim taj feature
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vladimir Popović
Na probnom radu
|
![]() I kod mene se pojavilo ali nisam nista dirao da nesto ne pokvarim
![]() Mirise na dobro, vidim to kao nacin da eleminisem neke spam sajtove, a vjerovatno ce vremenom, kad guglica sabere sva nasa misljenja sve da bude jos bolje. Citace nam misli i gospodarice svijetom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
133t
Master
|
![]() kazu na zvanicnom blogu da ce ovo biti samo za personal use, tj da to kako ti rasporedjujes rezultate nece imati niakvog uticaja na ostale korisnike...
[3aBePA] a oni ce staistike o tome prodavati za milione na crno... buahahahaah [/3aBePA] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vladimir Popović
Na probnom radu
|
![]() Ma sigurno da će nešto da rade sa tim. Nije fora da nam tek tako ugadjaju, a da ostanu kratkih rukava. E sad, da li će oni da prodaju te informacije ili ih iskoriste za internu upotrebu, npr kvalitetnije rangiranje i filtriranje stranica, to je teško reći. Obzirom na njihov gabarit i viziju po kojoj će jednog dana da gospodare svemirom, više mi je miriše ovo drugo.
A baš sam prije mjesec dana razmišljao kako bi bilo dobro da ima neki filter, recimo site sh*tlist kad oni razradili čitav sistem na tu temu ![]() Poslednja izmena od chegevara : 21. 11. 2008. u 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
novi član
Datum učlanjenja: 25.10.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Sigurno je da će sumirati rezultate i iskoristiti za ko zna šta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() nije mi jasno kako do sad nisu dodali opciju da se blokiraju pojedini sajtovi u rezultatima. Meni bi to bilo vrlo korisno, a i oni bi tako dobili feedback koje sajtove ne zelim da vidim.
![]() |
#8 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Ja sam to jutros prvi put primjetio, ali nisam se htio javljati jer ne pratim bas aktivno scenu pa nisam htio da me sacekaju komentari 'ajoj, pa to je od prosle godine'
![]() ivanhoe: pa zar kad stisnes X ne izbaci taj sajt iz rezultata? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() sad da, nego me cudi da takva opcija nije postojala i ranije, na nivou settingsa
![]() |
#10 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Ono sto ne kontam je : da li sa Xom izbacujes sajt iz trenutnih rezultata pretrazivanja (znaci za odredjene kljucne rijeci) ili ga izbacujes generalno iz svog pretrazivanja za bilo koje rijeci?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google Book Search (beta) | zark0vac | Linkovi | 0 | 24. 11. 2006. 20:26 |
Google Code Search | blogowski | Linkovi | 13 | 13. 10. 2006. 13:49 |
google blokira search sa DPT | ivanhoe | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 3 | 30. 08. 2006. 15:34 |
PHP Manual tag, Google search tag, Yahoo search tag i jos neki :) | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 24 | 25. 02. 2006. 10:08 |