|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ne znam da li ste videli novousvojeni zakon o saobraćaju, ima vrlo dobrih stvari, ali postoje 2 problema:
1. biće kao ono sa pojasevima, svakog čuda 3 dana dosta... posle par nedelja niko više ne naplaćuje kaznu za ne-vezivanje pojaseva, osim ako te zaustavi pandur pa ne zna šta da ti naplati pa kao što je Arhimed viknuo "eureka" tako i on na kraju naće "aaaaa, nisi vezao ni pojas" 2. Zakon i dalje ima nekih čudnih stvari, recimo izjednačeno je: - Neposedovanje svetlosnog prsluka u vozilu 3.000 dinara - Prelazak kolovoza van pešačkog prelaza 3.000 dinara Ako ćemo iskreno, prelazak van pešačkog prelaza (čitaj pretrčavanje bulevara sa 6 traka) i neposedovanje svetlosnog prsluka u vozilu su kao nebo i zemlja, a ovde je to prekršaj iz iste kategorije.
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ovim se ne resava najveci problem, sto ce dobar deo i dalje moci da se izvuce iz svega tako sto tutne panduru hiljadu, dve... dok to ne rese, ovo sve ostalo je kozmetika... tek kad posalju par saobracajaca na robiju za primanje mita ima smisla da pricaju o efektima novog zakona...
![]() |
#3 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Koliko sam ja upucen, ucinjen je korak i u tom pravcu, tako da sada panduri nece primati novac na licu mesta, vec ce ti samo ispostaviti uplatnicu gde mozes da uplatis kaznu u roku od 8 dana.
Naravno to ih nece spreciti da uzmu kesh sa strane, ali opet sprecice da ti "naplate kaznu", a pri tome ne izdaju nikakvu potvrdu... tj skembaju kesh u dzep. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Webeloper
Professional
|
![]() smisao uplatnice je u tome koliko sam ja cuo (ogradjujem se nisam siguran) da pandur kod sebe ni u jednom momentu ne sme imati nikakav kes (osim mozda MAX 200 dinara za burek) i da kontrola bilo kada da mu dodje u toku dana i uhvati ga sa novcem podrazumeva se da je novac od mita...
![]() |
#5 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() >>Slušanje glasne muzike tokom vožnje 3.000 dinara - 1 kazneni poen
Ajoj, moze je bolje da ja odmah vratim svoju dozvolu ![]() Poslednja izmena od dinke : 01. 06. 2009. u 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() For the record: Makedonija to odavno ima, pre par godina sam imao "situaciju", čim sam ušao iz Grčke zaustavio me pandur i kao "hoćeš da se vratiš na Đevđeliju da platis 40 eur kaznu na šalteru ili da daš meni 10 eur pa da te pustim da ideš".
A mislim da su naši panduri daleko kreativniji po tom pitanju ![]()
![]() |
#7 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
![]() ![]() |
![]() Nista ne menja stvar placanje uplatnicom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Off Topic: Ovaj... a kakve veze tema ima sa : Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Webeloper
Professional
|
![]() Citat:
Sad ugovaramo kako moze mitom i korupcijom da se vrati account ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^^prebaceno u "opusteno"
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pad dinara...uvek pred NG? | 3banchi | e-Business | 7 | 31. 12. 2009. 19:10 |
Kurs dinara na Google-u | alex | Opušteno | 18 | 30. 09. 2008. 21:14 |
najgluplja stvar tokom programiranja | cvele | Opušteno | 106 | 12. 08. 2008. 17:00 |