Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Hey ljudi evo napokon smo pustili V1 naseg sajta.
Puno bi mi znacilo ako bi ste pogledali i malo prosli kroz sajt prvo kao obicni useri a posle i kao strucnjaci, i ostavili neki komentar. (drum roll) -> http://www.thesilverempire.com/ Pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Misljenje obicnog korisnika: grafika je OK, poprilicno dobro izgledaju radovi u portfoliu. Ali ZASTOO na 19" monitoru moram svaku stranicu skrolovati?? Pa nisam slijep iako koristim toliki monitor.
|
![]() |
![]() |
"Hvala" misk0 za poruku: |
![]() |
#3 | |
profesionalac
Qualified
|
![]() Citat:
Jel ti smeta kad skrolujes na sajtovima ovog tipa? (volis glavnica da bude "above the fold" ?) Ili si mislio na nesto drugo. btw 19" u principu ima istu visinu u pixelima kao 17", zavisno od rezolucije, tako da velicina monitora nema nikakve veze. Hvala na komentaru. @LiquidBrain da da, ubija procesor. Trebas da vidis kad ga furas u 4 razlicita browsera ![]() Hvala na komentaru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
I zaboravih to za flash - buduci da imam flashblock za FF kad sam prvi put otvorio sajt vidio sam samo 4-5 kvadrata sa flashom i nesto texta na sredini. Mislim da ga ima previshe na stranici. Ali sve je to moje misljenje, nemoj da shvatas nista licno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Da da, jasno mi je, tako sam i mislio...
Ali ovo za flash block nisi prvi ko mi rekao da to korisit. Koji je razlog? Naravno da nije nista licno, svaki kometar koji dobijem uzmimam ozbiljno u obzir. Zato sam vas i pitao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
- danas na svim sajtovima postoji flash i gdje treba i gdje ne treba, a obicno ne treba - otvoris stranicu, igra, svira i nervira a nema 'ugasi' i nema 'hoces li ti da slusas muziku' - na tvojoj stranici ima 4-5 flash fajlova, to znaci da mi FFu ti flash fajlovi pojedu bar 50MB rama ako ne i vishe. Zasto?? Imam otvorenih 20-30 tabova, kad bi svaki toliko trosio, morao bih samo za RAM raditi. - Kako gutaju resurse tako usporavaju komplet browser. Meni je dovoljno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Flash totalno lose isprogramiran... ubija procesor... Toliko od mene, ugasio cim sam video to...
"Hvala" LiquidBrain za poruku: |
![]() |
#8 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Copy ima puno gresaka. Upalo mi u oci "proclaimed digital artist". Kaze se "acclaimed" sa znacenjem well known, recognized. Proclaimed znaci proglasen, najavljen i negativno asocira na self-proclaimed.
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Lalaland za poruku: |
![]() |
#9 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Hmmm, Mozda.
Provericemo jos jednom copy. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Razlog su tako lepo isprogramirani flash baneri
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Silver Empire V2 I jos nesto. | Ivalex | Web design, Layout, User Interface | 1 | 14. 01. 2010. 14:36 |