Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Pozdrav! Predstavio bih vam nesto sto sam juce zavrsio - www.dekoracije.net.
Kao sto se iz naziva domena moze zakljuciti, na sajtu se moze videti rad mog klijenta, odnosno slike dekoracija kuca, dvorista, automobila i stolova za slavlja, a u planu su i vencanice. Pa me interesuje vase misljenje - kako vam se dopada sajt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 16.04.2009
Hvala: 0
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Ako kazem da je malo kicasto to ces verovatno shvatiti kao kompliment jer takav upravo takav i treba da bude sajt za delatnost koju promovise. Sve cestitke!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Sajtu nedostaje sadrzaj, posto tamo postoje samo slicice i to je to. Neophodno je staviti malo teksta, ako ne uz svaku sliku ono barem u svaku rubriku. Da se objasni sta to rade, zasto tako rade i kome se do sada dopalo to sto oni rade.
Nejasno je da li se oni bave dekoracijom uopste ili dekoracijom za svadbe, posto su svi primjeri koliko vidim svadbarski. Inace fino. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() @Tepif
Sta ja znam. Cini mi se da sajt (bez ovih slika) nije takav kako ga ti dozivljavas. Medjutim, kada su i slicice postavljene, onda dobija neku kic formu, ali sta je tu je. Na to vec ne mogu da uticem. @zira U potpunosti se slazem sa tobom. Ja sam gospodji za koju sam radio ovaj sajt odmah skrenuo paznju na nedostatak teksta, medjutim, oni (za sada) zele da bude ovako jer ne znaju sta bi od informacija mogle da napisu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|