|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() U Ministarstvu za trgovinu i usluge, trenutno je u fazi izrade studija na temu svrhe i efekata korišćenja interneta za unapređenje brendova kod nas. Preko kontakt forme na mom blogu dobio sam info o ovome od jedne zaposlene u ministarstvu, pa njena pitanja prosleđujem, jer sam siguran da ovde ima osoba koje su kompetentne na ovom polju.
Potrebno je mišljenje o efektima upotrebe interneta u razvoju naših brendova u Srbiji , tj koliko ima ukupno korisnih sajtova kod nas, primeri naših poznatih brendova i njihovo angažovanje na internetu. Potrebna joj je i neka lista marketing agencija koje se bave ovime. Za sav dodatni info je mozete kontaktirati i licno na jadranka.vlajic et mtu.gov.rs
![]() |
#2 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Koliko shvatam, ona bi htela da taj posao za nju neko obavi i to besplatno??
|
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje blogowski za poruku: |
![]() |
#3 |
Slobodan Marković
Qualified
|
![]() Meni deluje da žena traži podatke, a ne da očekuje da neko uradi ceo posao umesto nje
![]() Pozdrav, Sloba |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Slobo, u Ministarstvu za trgovinu i usluge mora postojati kompetenta osoba i za ove "dosadne" poslove analize našeg weba. Meni ovo defintivno liči da je neko tamo dobio "domaći zadatak" što je skroz OK. Problem je što taj neko izgleda ne zna da ga uradi pa sada traži da neko uradi za njega.
Možda i grešim, ali da ne nagađamo više, možda bi mogao Ratko da copy-pastuje ovde dotični mail u originalu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kockar
Qualified
|
![]() Meni bas deluje da zena trazi da neko uradi posao umesto nje jer jedno je pitati za misljenje u vezi recimo toga koliko poznati brendovi koriste internet i da li koriste ovako ili onako, a drugo pitati koliko ima korisnih sajtova (korisnih...za koga...za mene, za peru pcelara, za miku golubara, za slavisu binica ili za miroslava miskovica) ili koje su marketing agencije koje se tima bave...misli wtf zar ona ne radi za drzavu, u ministartstvu koje o tome treba da ima podatke, a ne da pita nekog za misljenje koliko takvih firmi ima.
Evo da ne bude da kritikujem ja mislim da ima 246 korisnih sajtova kod nas. Nadam se da ce joj to pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() I da, još jedan ogroman fail u svemu tome!
Šta je cilj studije? Korišćenja interneta za unapređenje brendova kod nas?" OK, šta sledi dalje: Potrebno je mišljenje o efektima upotrebe interneta u razvoju naših brendova u Srbiji , tj koliko ima ukupno korisnih sajtova kod nas, primeri naših poznatih brendova i njihovo angažovanje na internetu. WTF? To znači da ako kod nas NEMA uopšte takvih primera, treba dići ruke od svega? Ne kapiram? Zašto ljudi u Srbiji (ne samo u njoj, ali ovde pričamo konkretno o Srbiji) hoće da rade nešto kao na internetu i kada im URL dođe do granice sa Dunavom recimo, pukne konekcija?? Hoćeš da radiš Brending jbt. za državu koja te plaća i ograničavaš se na jednu totalno ne razvijenu sredinu (tu istu koju treba razvijati). Daj otkaz odmah i idi radi neki posao koji ćeš bolje razumeti... #h8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pedja, jesi bio na odmoru ove godine?
![]()
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
#8 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Samo na neku trial verziju, što, vidi se?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Aha
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Porez na korišćenje mobilnih telefona | webgazda | Opušteno | 1 | 01. 11. 2010. 08:12 |
Korišćenje template-ova | Goran Cirkovic | Web site, dizajn i multimedia | 19 | 27. 10. 2007. 20:30 |
Korišćenje tzv. metatagova i pravna zaštita | Miloje Sekulic | Marketing i SEO | 4 | 28. 07. 2007. 13:20 |
Efekti interneta na klasicne medije | ivanhoe | Marketing i SEO | 11 | 21. 11. 2006. 19:23 |
Predlozi za unapređenje online prodavnice majica | chux | Web site, dizajn i multimedia | 20 | 17. 06. 2006. 23:32 |