|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Expert
|
![]() Dragi prijatelji,
Centar za razvoj Interneta, uz podršku Fonda za otvoreno društvo, realizuje projekat podrške integraciji Srbije u jedinstveni informacioni prostor Jugoistočne Evrope. Cilj ovog projekta jeste da otvori raspravu o koordiniranom sprovođenju aktivnosti iz akcionih planova Vlade Srbije za realizaciju Agende za razvoj informacionog društva u regionu jugoistočne Evrope (eSEE Agenda+). Centar za razvoj Interneta Vas poziva tim povodom na seriju okruglih stolova u januaru 2010, koji će imati za cilj da razmotre do sada usvojene državne strategije i akcione planove, identifikuju podudarnosti i razlike između akcija, nadležnosti i rokova koji su njima utvrđeni, kao i da identifikuju kritične teme koje zahtevaju usklađivanje prilikom ažuriranja postojeće Strategije razvoja informacionog društva i sačinjavanja nove Strategije razvoja elektronskih komunikacija, tokom prve polovine 2010. godine. Prvi sastanak na temu podsticanja razvoja elektronskog sadržaja i zaštite kulturnog nasleđa u digitalnom dobu biće održan 15. januara 2010. godine sa početkom od 12h u prostoru Galerije O3ONE, Andrićev venac 12, Beograd. Drugi sastanak na temu razvoja širokopojasnog pristupa i dalje liberalizacije u oblasti elektronskih komunikacija biće održan 20. januara 2010. godine sa početkom od 12h u prostorijama Republičke agencije za telekomunikacije, Višnjićeva 8, Beograd. Termin trećeg sastanka posvećenog elektronskim identitetima i njihovoj primeni u servisima e-uprave, biće potvrđen i saopšten početkom januara. Imajući u vidu Vaš angažman u oblasti razvoja informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji, pozivamo Vas da prisustvujete ovim okruglim stolovima, kao i da svojim iskustvom i znanjem doprinesete kvalitetu diskusije. Prijatelji projekta: www.pepsi.rs, www.golub.rs, www.o3one.rs S poštovanjem, Slobodan Marković predsednik Centra za razvoj Interneta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uz kurtoazno postovanje prema buducim ucesnicima ali ne i organizatorima...mislim da je ovo mlacenje prazne slame kao i sve do sada vezano za razvoj informacionog drustva u nas.
Centar za razvoj, RATEL i ostali "nadlezni" nemaju potrebe za organizacijom okruglih stolova. Dovoljno bi bilo da se pocnu baviti svojim poslom, a za prikupljanje misljenja, ideja, smernica i ostaloga dovoljno je da pogledaju 2-3 cenjena i strucna domaca foruma medju kojima svakako i ovaj. A po prijateljima projekta (uz duzno postovanje) vidim i sta je prikriveni cilj...da se najedemo, napijemo i ispricamo.
... Ej, živote, teško ovo jebote, mani me se živote, ti ga nabijem! Poslednja izmena od 3banchi : 30. 12. 2009. u 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
Expert
|
![]() Citat:
Zaista si napravio dobru akciju sa 4747 prevarantima i cenim to, i pozivam te da dodjes na okruglove stolove da ljudima koji su odgovorni izneses svoje stavove, jer oni ne citaju forume. ps. Mislis da ce skup biti kvalitetniji ako nema osvezenja? Treba i novinari da dodju ![]() |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" torbica za poruku: |
![]() |
#4 |
Banned
Qualified
|
![]() RATEL-najbolje da se ne mešaju.Gde se oni upetljaju trava više ne zeleni.
Možda opet imaju ideju da im ja kupim opremu kojom bi me oni prisluškivali i sakupljali moje logove sa weba. Valjda tako doprinose integracijama. Samo učešće RATEl-a je uvreda za prosečnog korisnika interneta. Poslednja izmena od AG.RS : 31. 12. 2009. u 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
branislav mandic mando
Wrote a book
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ^ U pravu si...preterao sam sto se Centra tice, jednostavno sam ga ubacio u kos sa ostalima od kojih mi se kosa dize, pogotovo RATEL. Znam aktivnosti Centra i znam da pokusavaju sto i mi obicni korisnici. U svakom slucaju zelim svima srecu u borbi sa vetrenjacama.
Tako coveku dodje hejt kad se oseca privilegovanim sto broadband Internet koristi "vec" trecu godinu, iako je najskuplji u regionu i sire. A koliko ih jos uvek vapi za ovim po celoj Srbiji.
![]() |
#6 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() a sta je jedinstveni informacioni prostor jugoistocne evrope ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
![]() ![]() |
![]() Pretpostavljam:
- fraza koja prolazi kada nvovovi treba da namaknu sebi pare od fondova za razvoj demokratije, istraživanje ruda i gubljenje vremena. |
![]() |
![]() |
"Hvala" Markok za poruku: |
![]() |
#8 | |
branislav mandic mando
Wrote a book
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() Citat:
![]() |
"Hvala" 3banchi za poruku: |
![]() |
#9 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() ok, sad mi nije jasno sta je zajednicki evropski informacioni prostor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Expert
|
![]() Cinjenica je da izgleda da smo malo zardjali, Sloba pokusava inside da uradi nesto i ne postizava da i komunicira sa Internet zajednicom. Sad je peglao Zakon o elektronskim komunikacijama...
Ova serija stolova sluzi da se rekapitulira stanje i da se podigne vidljivost (ne)uradjenog posla... Ovaj poziv nije proforme, jako cenim ljude sa DPT-a i ES-a i njihova misljenja i aktivnosti, zaista bih voleo da ko moze, dodje i uzme ucesca... |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Poslovni prostor | conica | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 26. 04. 2007. 17:03 |
Prvi put u jugoistočnoj Srbiji - Seminar posvećen Internet poslovanju (16-17 Oktobar) | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 268 | 11. 03. 2007. 22:03 |
RCUB na Akademskoj mreži Evrope GÉANT | oliver78 | Opušteno | 10 | 24. 12. 2006. 03:36 |
Ekonomist Magazin Konferencija: Tržište telekomunikacija u jugoistočnoj Evropi | STELLANOVA | Komunikacije | 2 | 09. 12. 2006. 10:48 |
Jedinstveni blog servis na ovim prostorima | Djuki | Opušteno | 33 | 28. 07. 2006. 09:56 |