Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
05. 01. 2010. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 05.01.2010
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Wordpress i moje funkcije??
Pozdrav imam 2 pitanja,prvo napisao sam neku npr f-ju koja bih trebala da ispise nesto na dashboardu,na primer ako ne koristim engleski dashboard da mi ispise da ne koristim engleski.
Na ovaj nacin include_once (TEMPLATEPATH . '/mojefunkcije.php'); atacujem funkciju,ali kako da je pozovem bas pre nego sto se uloguje,ne mogu da skontam gde treba da je pozovem,u kom fajlu,glupo ali istina. A drugo pitanje,plugin mi ne upisuje nasa slova u bazu,pa pokusavam to da ispravim dok je cela tema lokalizovana,pa i dashboard,ali ne kontam sto nece da upisuje u bazu nasa slova,nego samo upitinike.Znaci da je do plugina,pa moze neko da me uputi gde da cackam u tom pluginu pa da ispravim to? |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Re-definisanje PHP funkcije? | AnonymousCoward | PHP | 2 | 06. 02. 2010. 04:33 |
Php.js - php funkcije realizovane u javascript-u | Marko Medojevic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 24. 06. 2009. 18:20 |
Ide zmajče u Moje Kafanče | Aleksandar.Ilic | Opušteno | 10 | 16. 04. 2009. 00:44 |
Statističke funkcije | misko_ | PHP | 0 | 30. 07. 2008. 16:32 |
Moje viđenje koncepta DevProTalk foruma | mungos | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 48 | 17. 07. 2005. 15:27 |