|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Bojan Abramovic
Professional
Datum učlanjenja: 16.01.2008
Hvala: 30
47 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Neko imao isto iskustvo da posle instaliranja verzije 3.6 (prethodna 3.5.7) Firefox nece da se startuje, cak ni u safe modu?
(WinXP sp3) Vratio nazad 3.5.7 i ta verzija radi normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Možda neki plugin? Primetio sam da svaki plugin loše utiče na performanse firefox, (bez obzira kako je napisan), i onako ih nisam imao puno (desetak) a sada sam isključio većinu i ostavio samo par onih koji mi trebaju stalno.
![]() |
#3 |
Bojan Abramovic
Professional
47 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() U safe modu FF iskljuci sve addon-e i plugin-e ali djabe... pojavi se medju procesima na 2-3 sekunde i nestane u oba slucaja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Probaj da obrises FF profil korisnika.. Cesto to resi problem sa FF-om.
![]() |
#5 |
Bojan Abramovic
Professional
47 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() @bluesman: Definitivno si u pravu sto se tice relacije izmedju brzine FF-a i kolicine plugina odnosno ekstenzija, to mogu da potvrdim. Najvise utice na brzinu samog starta browsera.
@degojs: hm, brisanje profila... moracu prvo (mozilla) backup jer sam u suprotnom dovidjenja ![]() Inace, za razliku od desktopa, na laptopu mi je odradio upgrade na 3.6 bez ikakvih problema. zahvaljujem na citanju-pomaganju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Ne moras da brises postojeci profil odmah: napravi nalog za novog korisnika, uloguj se tako, pa vidi da li to resi problem. Ako ne resi, onda nema potrebe da brises ni onaj prvi (koji sad koristis) jer nece resiti slucaj..
Meni je Ff 3.6 pucao svakih 15 minuta dok nije izasao update za YSlow..
"Hvala" degojs za poruku: |
![]() |
#7 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
![]() |
![]() Ja od kad sam uradio upgrade imam problem sa stabilnoscu. Desi se da pukne par puta u toku dana, pa da radi posle toga par dana bez problema. Koliko sam cuo i citao nisam jedini.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bojan Abramovic
Professional
47 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Napravio sam novi profil u staroj verziji i ponovo instaliro 3.6 i pri pokretanju dobijem extra mali prozor u kome bi trebalo da je biranje profila, ali prazan.
Da se ljudima isto desava sam nasao na net-u ali bez resenja, znaci nije ni do profila. FF #fail ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Душан Бошкић
Qualified
|
![]() Iako si naprvio novi profil bez instaliranih ekstenzija, "globalne ekstenzije" (koje dolaze sa tipom softwera kao Skype, AVG ...) se ne nalaze po defaultu u profile direktorijumu. Oni su u root-u instalacije firefoxa. Pogledaj u npr C:\Program Files\Mozilla Firefox\extensions (da li postoje neke ekstenzije koje su verovatno nekompitabilne sa 3.6 zbog XPCOM plugin API-a koji je izbačen iz ove verzije) ili iz C:\Program Files\Mozilla Firefox\components bekapuj (compreg.dat ili xpti.dat) i obriši.
Kod problema sa profilima, dovoljno je obrisati
Napomena: Naravno sve ove operacije treba raditi sa ugašenim Firefox-om. Inače, najjednostavnije ti je da 3.6 instaliraš na drugu lokaciju sa novim profilom, ostale profile po defaultu će naći. Npr. meni rade 3.0.15, 3.5.5 i 3.6 bez problema i svi dele iste profile.
"Hvala" 35-68 za poruku: |
![]() |
#10 |
Bojan Abramovic
Professional
47 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Instalirao na drugu lokaciju i proradio.
![]() zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Upgrade WP, opet problem | borstale | Web aplikacije, web servisi i software | 20 | 05. 09. 2008. 12:48 |
Upgrade najava | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 26 | 16. 10. 2007. 22:16 |
Upgrade na 3.6.5 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 11 | 13. 05. 2007. 21:51 |
Upgrade na 3.5.0 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 53 | 28. 10. 2005. 20:15 |