|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2010
Hvala: 5
7 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() Izdesavalo mi se u zadnje vreme par puta da bivam takoreci nasamaren na netu, tipa zamoli me neko za neku uslugu, ja odradim aj nije problem, moze i tako dalje, posle ja kad pitam za neku uslugu koja je obicna laksa nego ona koju sam ja uradio toj osobi, ta osoba i ne odgovara na mejl!
![]() Jel ste imali vi slicnih iskustava, da ste prevareni, neispostovani itd...? Poslednja izmena od HexTex : 12. 05. 2010. u 01:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 17.03.2006
Hvala: 9
15 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Zajebalo me 120 ljudi, ja sam u zivotu samo jednog i osjecam se lose zbog toga, i pane mi to napamet 50 puta godisnje, i ev sad...
jebiga nismo svi stvoreni za politike, a u svakom slucaju navikni se na taj osjecaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
profesionalac
Qualified
7 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() AAaa ti si znaci taj sa linkovi
![]() ![]() Citat:
nije mi namera da ogovaram al posto videh da su ga neki vec prozivali na ovom sajtu samo cu reci T****Dizajn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Lik sa nama potpisao ugovor na 24 mjeseca. Uplatio prva dva mjeseca i onda se izgubio.... Ne odgovara na pozive, mailove, SMS poruke punih 12 mjeseci
I neki dan se javi, kao ja zovem da vidim kada ćete već jednom doći po opremu pošto je ugovor istekao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
Na kraju poenta je bila da prozoves nekog xy... sto opet moze da vuce ka flame..jer mozda i postoji njegova strana price.. tako da mislim da je thread .zreo za kante... Ako imas problem sa tom firmom / likom.. napravi post o njemu pa ako se ispostavi kao svojevremeno za dobro nam poznatu kompaniju da su prevarili dosta ljudi .. bice mu to dovolno
![]() |
![]() |
#6 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() pa zar ti nije sada logicno da odmah skapiras sa kakvim ljudima imas posla i da obrises tih 15 sajtova koje si dodao kod sebe?
zapravo, za takve "razmene" usluga se porazumeva 48h to comply. to znaci da ako se dogovorite nesto, i on (ili ti) ne uspes da uradis/ubacis/zavrsis to sto ste se dogovorili - the deal is off, i |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 17.03.2006
Hvala: 9
15 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
profesionalac
Qualified
7 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Svetski prvak će biti | Markok | Opušteno | 102 | 13. 07. 2010. 21:30 |
Ovo je trebao biti PHP6! | Ilija Studen | PHP | 7 | 10. 08. 2008. 21:29 |
Koliko je tesko zapamtiti e-mail adresu? | ppavlovic | Opušteno | 3 | 04. 07. 2006. 04:19 |