|
Flash Flash, actionscript |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
25. 08. 2008. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Da li je flash ispunio očekivanja?
Da ne širim pitanje dalje, nešto baš razmišljam ovih dana, pošto sam bio "primoran" da uradim nešto u flashu posle dugo vremena, ... da li je flash postao ono što je planirano i očekivano od njega?
25. 08. 2008. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ne samo da je ispunio nego ce tek sa novim stvarima koje se ocekuju da napravi cudo.
Sta te tacno zanima ?
25. 08. 2008. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ukratko, da li se "primio" onoliko koliko je ocekivano. Nesto ne vidjam kao ranije flash sajtove, osim nekih fensi-šmensi dizajnerskih sajtova.
A to što si rekao je upravo ono što prati flash od nastanka: " a kada se doda i ono što će još da urade... napraviće haos".
25. 08. 2008. | #4 | |
133t
Master
|
Citat:
naprimer ovo izgleda prilichno mocno http://www.spatialkey.com/ |
|
25. 08. 2008. | #5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ocigledno ne gledas gde treba ...
pogledaj malo ovde http://www.thefwa.com/ Mada se lagano pomera, flash kao platforma je postala jako mocna , i penetracija playera vise nije nesto o cemu se prica ( ko je pomenuo youtube ? ) . Dodati su ( ne native ) odredjeni framework-ovi koji mogu da prave 3d u flashu ... ceo player je munja brzi od verzije 9 , plus actionscript 3.0 je sada trully OOP ... itd itd
25. 08. 2008. | #6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
25. 08. 2008. | #7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa ok, ali sta je tu novo? Sta je tu revolucionarno? Po meni je to google earth koji radi u flashu. I pri tom radi primetno sporije. Jedina je razlika sto moze da ucita druge *earth izvore, ali ... ja tu ne vidim nesto sto flash moze i ne moze drugacije.
25. 08. 2008. | #8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
UX dozivljaj je odlican , i cini ti se da radi sporije , cak naprotiv ...
Suma sumarum mogu da napravim listu aplikacija koju jednostavno ne mogu da se izvedu u js-u da rade tako brzo kao u flashu ....
25. 08. 2008. | #9 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
|
Čisto sa strane korisnika: dabogda crk'o i Flash i ko ga je izmislio. Gde god mogu isključim ga i odmah mi je Internet lepše mesto.
|
"Hvala" Dragi Tata za poruku: |
25. 08. 2008. | #10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
To nije ta prica koju sam ja hteo da pokrenem, to je tvoje subjektivno misljenje, ima ljudi koji mrze tursku kafu, a opet drugima nije kafa dok nije iz dzezve
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
FLASH i SEO | El Colonel | Marketing i SEO | 15 | 01. 11. 2009. 17:24 |
Flash | GuitarMan | Sva početnička pitanja | 10 | 24. 07. 2009. 19:51 |
Flash zez | MrSteel | Flash | 10 | 14. 09. 2007. 11:41 |
Flash pop-up ali... | Goran Cirkovic | Sva početnička pitanja | 2 | 28. 06. 2007. 23:22 |
PHP & Flash | Vokic | Flash | 4 | 10. 04. 2006. 15:03 |