|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
23. 01. 2006. | #1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
IE i rendering kad se koristi float
Da li ste nekada imali problema kod rendering engina IE-a ,a kada ste koristili float u layout-u ?
Periodnicno mi se pojavi taj trip i prosto ludim dok ga nekako ne zaobidjem(a onda neznam kako ). Kod mene to izgleda kao da fali neki deo stranice pa kad selektujes ,ili skrolujes on se vrati i slicno ....
23. 01. 2006. | #2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
23. 01. 2006. | #3 |
Designer guy
Wrote a book
|
http://positioniseverything.net/explorer/peekaboo.html , postoji i slican bug, ali sa background slicicama u listama (vidi ga na mom sajtu uzivo! :P)
|
24. 01. 2006. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ilija nije bas u tome caka izgleda da je moj IE otisao u 3pm
24. 01. 2006. | #5 |
banned
Professional
Datum učlanjenja: 04.06.2005
Hvala: 0
738 "Hvala" u 83 poruka
|
Ne bi bilo loše da postaviš primer sa problemom.
Mada možda ovo pomogne: http://www.satzansatz.de/cssd/onhavinglayout.html
24. 01. 2006. | #6 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
position: relative me do sad nije izneverio, mada postoji verovatnoća da drugačije radim ili da si ti nešto propustio. Kao što reče Branko, daj nešto online pa ćemo lako.
24. 01. 2006. | #7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja iskreno nisam imao pojma za ovaj underscore hack... resava mnoge probleme.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Double float problem - resen, ali ima dodatni problem :0 | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 34 | 23. 08. 2008. 03:28 |
Aptana - jel koristi(o) neko? | nixa | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 03. 07. 2007. 10:28 |
MSN Explorer ne koristi MS IE vec Tasman rendering engine | bojan_bozovic | Opušteno | 0 | 15. 06. 2006. 01:54 |
<div style='float:left;"> | Srecko Micic | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 7 | 11. 12. 2005. 16:00 |
Ovo bi moglo nekome da koristi | berkut | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 04. 10. 2005. 14:40 |