|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
10. 01. 2010. | #1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 30.03.2008
Hvala: 139
15 "Hvala" u 11 poruka
|
Wordpress MU i Video/YouTube plugin
Da li je neko radio sam WP MUom *buddypressom*, i imao pritom problema pri ubacivanju YouTube video materijala? (znaci novi post, pa neki YT video)
Takodje, problem se javlja samo kod obicnih korisnika i autora. Viper's Video Quicktags je u pitanju...
10. 01. 2010. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Nisam nikada radio sa pomenutim, samo ne bi bilo lose da umesto tih smajlija napises sta je tacno problem da bi neko od clanova mogao da ti pomogne.
10. 01. 2010. | #3 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 30.03.2008
Hvala: 139
15 "Hvala" u 11 poruka
|
Mislio sam da je problem ocigledan, a racunao sam da ce se javiti neko ko je isto imao "glavobolju" sa pomenutim.
Plugin je aktiviran. Admin juzer bez problema ubacuje YouTube materijal (bilo preko Viper's Video Quicktags, ili Smart YouTube plugina [bilo preko dugmica ili short tagova]. Obicni korisnici, i oni koji su postavljeni kao 'Author', ne mogu da ubace YouTube video. Sta se desava? Nista. Jednostavno ili se Viper's Video Quicktags dugmad ne pojavljuju u editoru, a ni bilo koji short tagovi (koji kod admin juzera rade) ne funkcionisu. Verovatno bilo ko da je administrirao WP MU sistemom mora da je naisao na ovaj problem... ili sam stvarno zaboravio da guglam.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Wordpress i Authenticate plugin | andrej | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 20. 02. 2008. 21:29 |
Tour de France + YouTube (a mozda i + Google Video) | oksite | Opušteno | 0 | 06. 07. 2007. 00:08 |
Google Video vs. YouTube | Dejan Bizinger | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 17. 04. 2007. 17:38 |
RSS agregator plugin za Wordpress | Veljko | Web aplikacije, web servisi i software | 21 | 09. 01. 2007. 13:48 |