IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
27. 11. 2009. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Behu dobre bockalice hit večeri je formular.rs
27. 11. 2009. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ dešavanje je bilo standarno dobro, samo kažem da su i bockalice bila bonbon.
Jel ti to nisi dobio neku nagradu pa si tužan
27. 11. 2009. | #5 | |
troll mode
Wrote a book
|
Citat:
http://www.eniax.net/nagrade/gubitnicki-webfest/ |
|
27. 11. 2009. | #6 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
|
Ja se secam i kolaca
|
27. 11. 2009. | #7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ laki je malo nervozan
27. 11. 2009. | #8 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Hahaha, kakva slika Torbice na http://www.wfest.org/ziri Evo, ja mu oprastam za clan/laureat kombo, samo zbog slike.
27. 11. 2009. | #9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne razumem zašto ga provociraš, čovek je u pravu. Svi znaju da mi je Torbica dobar drug, ali stavove ne treba mešati sa drugarstvom.
Mislim da Torbica nije imao nikakvu konkurenciju u toj kategoriji tako da je bilo viđeno da će da uzme nagradu. Normalna praksa podrazumeva da članovi žirija ne dodeljuju sami sebi nagradu. Bez obzira da li je Tobica glasao protiv sebe, a svi ostali za, u takvoj situaciji treba da postoje samo 2 rešenja: - ili se sajt člana žirija izbacuje iz konkurencije - ili se član žirija povlači i ne učestvuje u glasanju E sad, tako je normalno, ali ... na kraju je sve moguće, pa čak i da ti provociraš čoveka za nešto što je totano u pravu. A ako je ceo tvoj komentar "bila je dobra klopa" onda si mogao baš i da se suzdržiš od takvog komentara. I sa Draganom se poznajem jako dugo i gotivim ga, ali to poznanstvo ne sme da me spreči da kažem kako ostavlja jako loš utisak činjenica da je on i njegov partner bio u žiriju koji je dodelio nagradu njegovom blogu. Šta više, njegov blog je zaslužio tu nagradu pre 2-3 godine kada je bio ažuran i aktuelan, ove godine to nije slučaj. Tu nema nikakve sujete od eniaca, čovek je prosto rekao ono što svi vide ali ne smeju da kažu da se slučajno neko ne bi naljutio ili ga prozvao da se on naljutio.
27. 11. 2009. | #10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
A bre nisam niti rekao da je u krivi ili u pravu. Meni je ceo koncept wfest-a vise nego smesan, bar za neku priču gde to znači nešto.
Lepe bistice, i odlična reklama za Agenu kao i pre 2 godine. Da li je Dragan ili Torbica uticao na žiri ne bih verovao, no to će već da se oni jave. Ono što je interesantno za formular.rs je da će sada Torbica da ima adut da proziva dalje ( a možda i da gađa nekog onom bisticom ) Što me bre shvatate kao da prozivam, samo mi je smešno što neko sve ovo shvata ozbiljno.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Web Fest MMX - pitanja za zajednicu | irecevic | IT događaji | 10 | 15. 12. 2009. 16:59 |
bizBuzz 2009: Niš 28 - 30. oktobar 2009 | Aleksandar.Ilic | IT događaji | 86 | 05. 11. 2009. 15:37 |
E-trgovina 2009 - Palić 22.-24.04.2009.g. | Dragan Varagić | IT događaji | 34 | 02. 05. 2009. 21:06 |
Ko priznaje ... :) (sajt fest-a) | Mr.Paja | Opušteno | 3 | 25. 02. 2006. 11:14 |