|
26. 01. 2011. | #1 |
Moderator
Expert
|
#PayPalSerbia
Smorio sam se sa pitanjima kada ce PayPal u Srbiji i sinoc sam zpoceo akciju na twitteru:
@AskPayPal When will PayPal come to Serbia? #PayPalSerbia dobio sam odgovor: Ask PayPal @torbica We're working hard to expand our services to more regions and countries in the future. Thank you for your inquiry! ^AM sledece pitanje: @AskPayPal I am not satisfied with answer. Precise date, pls. A lot of Serbain people ask PayPal! #PayPalSerbia odgovor od PayPal-a: @torbica Expanding our services involves complex regulations and research in each additional country. As such, no timeframe can be given ^AM i jos jedno pitanje: @AskPayPal Do you have legal problems in Serbia? #PayPalSerbia jos nisam dobio odgovor Molim vas da RT dok ne napravimo trending topic. |
26. 01. 2011. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ti si svestan da cak i da svi paypal korisnici u Srbiji napisu #PayPalSerbia ne mozemo da dobijemo u najavi trendning topic.
26. 01. 2011. | #3 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Ti ljudi u sluzbi podrske PayPala nemaju pojma, vec i ptice na grani znaju da je tacan odgovor - sljedece godine.
|
4 članova zahvaljuje zira za poruku: |
26. 01. 2011. | #4 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 02.01.2010
Hvala: 2
4 "Hvala" u 4 poruka
|
hahha, svake godine ista priča - sledeće godine.
Smorili su više, bolje da ne mažu ljudima oči... |
26. 01. 2011. | #5 |
troll mode
Wrote a book
|
Koliko je akcija do sada pokrenuto mogao je lokalni PayPal da se napravi i već bi bio popularan u dobrom delu sveta.
|
"Hvala" Eniac za poruku: |
27. 01. 2011. | #6 |
Zepter Digital Media
Professional
Datum učlanjenja: 13.01.2009
Hvala: 10
6 "Hvala" u 5 poruka
|
I da pokrenu PayPal uskoro verujem da bi kao i u HR pustili osiromasenu varijantu...
Koliko sam video HR nema podrsku za trgovce tj firme... A ako bude tako s moje tacke gledista, kao da ga nema
27. 01. 2011. | #7 |
Miloš Ranđelović
Certified
Datum učlanjenja: 16.05.2008
Hvala: 26
23 "Hvala" u 14 poruka
|
Ima mnogo ljudi kojima bi i samo mogućnost plaćanja dosta značila. Za početak će biti dobro da uvedu i to.
27. 01. 2011. | #8 |
Moderator
Expert
|
140 tviterasa ucestvovalo, not bad
|
27. 01. 2011. | #9 |
Zepter Digital Media
Professional
Datum učlanjenja: 13.01.2009
Hvala: 10
6 "Hvala" u 5 poruka
|
ali ni K od konkretnog odgovora
27. 01. 2011. | #10 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ne, ali zato ima K od jedne druge reci, koja opisuje kako ce Paypal da dodje ovde jer ih neko moli...
Paypal ce da dodje kad procene da im se isplati, ni trenutka ranije... trenutno koliko sa m ja upoznat ne postoje zakonski okviri koji bi njima garantovali sigurnost na ovom trzistu i tu zavrsava svaka prica...
|