|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
04. 04. 2006. | #1 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Sta ste postigli do svoje 25 godine?
Da vas vidim sad... Pitanej se odnosi i na one mladje do 25.
04. 04. 2006. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
err, pa zapravo nista... tj. gomilu sitnih stvarcica koje su bitne samo meni... ali nekako pocinjem da mislim da nije ni to lose
04. 04. 2006. | #3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Zahebavao se, izbjegavao vojsku i ratove, promijenio par poslova, studirao... Sa 25 sam se ozenio, otada pjevusim neke druge pjesme
04. 04. 2006. | #4 |
Designer guy
Wrote a book
|
Heh, dobra tema.
Šta ja znam, stvarno ne bih voleo da kažem da nisam ništa napravio, ali uistinu i nisam baš sada neki vunderkind. Ono što mi je najbitnije je da sam skapirao neke stvari po pitanju lajfa i kontanju nekih stvari, poput vremena koje imamo pred sobom i kojim raspolažemo, shvatio sam da ga treba ceniti i iskoristiti maksimalno. Naučio sam da se mnogo korektnije odnosim prema ljudima i stvarima--poslu prvenstveno. Izgradio lepu vezu sa devojkom u kojoj se oboje osećamo lepo i udobno. Batalio sam razne gluposti koje sam pravio do nedavno, raskrstio sa sobom i sa mnogim ljudima, i samim tim sam okrenuo novi list u životu. E, da, i napravio par sajtova usput. |
04. 04. 2006. | #5 | |
A joint a day
Master
|
Citat:
04. 04. 2006. | #6 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Pitanje na mestu svakako.
Sinoc sam procitao i seo prvo dobro da razmislim pa da odgovorim. Sustina je da moj najveci trofej u zivotu za ove 22 godine zivota moja devojka Danica i mislim da tu nema sta puno da se doda. Sto se tice posla i obrazovanja zavrsetak srenje Ekonomske i upisvanje Elektrotehnickog fakulteta odsek Racunarska tehnika je poveliki uspeh sigurno. I verovatno znanje koje posedujem i poneka vestina. Generalno zivot je predamnom. |
04. 04. 2006. | #7 |
Boban Karišik
Expert
|
hm...kupio sam kola!?!
Pa, ima dosta stvari, mozda nisu toliko bitne vama(vama u globalu), ali su meni ogromne: - zavrsio srednju - upisao fax(ja koji skole nisam video u osnovnoj i srednjoj) - zaposlio se lepo - stekao radnu naviku - stekao radno iskustvo - kupio kola - odlucio neke stvari - naucio mnogo toga itd. itd. - nasao kafanu koja mi odgovara Off Topic: Tek mi je 21. |
05. 04. 2006. | #8 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde prijaviti svoje RSS feedove? | ljtruba | Web aplikacije, web servisi i software | 9 | 20. 04. 2010. 02:08 |
Oglas godine :) | Dejan Bizinger | Opušteno | 3 | 08. 09. 2008. 21:02 |
kako da sprecim klijenta dastavi sliku svoje familije na naslovnu stranu sajta | Miloje Sekulic | e-Business | 29 | 11. 05. 2008. 20:02 |