|
04. 12. 2009. | #1 |
kockar
Qualified
|
SP 2010 - Južna Afrika
Nemačka, Gana i Australija :-)
Na prvu loptu nije loše. Nemci su Nemci, mada nisu ni blizu onog što su nekad bili nekako uvek isplivaju do vrha. Nemaju ekstra igrača više, Balak će imati 100 godina, Podolski, Klose, Švajnštajger ili kako već...šta znam, deluje mi da može da se igra protiv njih. Gana...njih trenira Rajevac...da se ne lažemo, to je kao ja da ih treniram...Imaju Esijena i par klinaca, ostalo je tanko i bez iskustva. Australija...nemam pojma, valjda im jos igra Viduka...zezam se, imaju Kahila i to je to Sve u svemu, ako se Antic ne povuce do Svetskog ybog "zdravstvenih" problema, prolazimo grupu 99% E sad za dalje, ako se ukrstamo sa Englezima i Amerima onda jbga...tj onda moramo da idemo na prvo mesto u grupi jer Engleze sa Kapelom ne mozemo da prodjemo |
04. 12. 2009. | #2 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
|
Videćemo.
Ne bih ja rekao da je to 99%. Treba se dobro pripremiti. Reprezentacije iz Afrike su uvek ozbiljne i to je najvažnija utakmica. Našu ekipu ne karakteriše pristup kako ćemo lako ćemo i to je jedna od jačih strana. Sa takvim pristupom ćemo imati šansi. |
04. 12. 2009. | #3 |
Banned
Qualified
|
mi možemo pobediti bilo koga i izgubiti od bilo koga. Srpska posla. Svaki meč smo unapred dobili i pitanje je treba li uopšte ići na teren i odigrati..
|
04. 12. 2009. | #4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Možemo biti i prvi i zadnji ovde...
|
06. 12. 2009. | #6 |
deda
Certified
Datum učlanjenja: 06.05.2008
Hvala: 3
18 "Hvala" u 15 poruka
|
...izgubicemo sve utakmice ...
06. 12. 2009. | #7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
^ Ima da ti obrišem sve poruke i banujem te. Ma doći ću tamo i isećiću ti sve te žice od wi-fi preko kojeg se kačiš da pišeš ovakve stvar.
06. 12. 2009. | #8 |
deda
Certified
Datum učlanjenja: 06.05.2008
Hvala: 3
18 "Hvala" u 15 poruka
|
..ja sam kontras, kad ces to da naucis??? :P
Za kaznu ima da das pice za koji dan... A sto se tice mojih poruka i banovanja, budi Slobodan i teraj... Otvoricu novi nick : Esijen ! :P
07. 12. 2009. | #9 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ ne sekiraj se mi banujemo coveka ne nick
07. 12. 2009. | #10 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
|
Ja se nadam da ćemo dobiti Ganu i Australiju, a protiv Nemaca očekujem samo da ih se ne uplašimo i da se ne opuštamo već da odigramo agresivno svih 90 minuta, pa šta nam bude. Veliki sam optimista, mada bih bio prezadovoljan ako prođemo grupu.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
BizBuzz 2010 | torbica | IT događaji | 91 | 31. 10. 2010. 15:33 |