|
01. 08. 2008. | #1 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Downtime 31. jul 2008
Primetili ste da server nije bio dostupan od 6 popodne do ponoci. Server je radio ali... (evo smirio sam se, nisam vise toliko nervozan...)
Od 6 sati saljem support tickets da provere sta se desava, a oni mi pricaju "server radi, probaj reboot" Ja kazem "rebootovao sam vec nekoliko puta, ne radi" Oni kazu "ma radi, evo vidim da radi" Ja kazem "Aman ne radi bre, mozda radi server ali nije dostupan.. daj proverite to." I tako posle 6 sati covek mi posalje ovo: Citat:
01. 08. 2008. | #2 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
|
naravno, mislis na 2008. godinu
|
01. 08. 2008. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Naravno
01. 08. 2008. | #4 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.02.2006
Hvala: 2
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Uh nema ničeg lepšeg!
Vidiš da ne radi i šalješ tiket, prvi pa drugi pa ko zna koji. I odgovor: "Oh everything is OK. Bye bye!" I tebi vezane ruke. To su oni momenti gde shvatam administratora kad kaže: "Ipak je lepše kad je server fizički blizu. Ako nešto koči mogu da skoknem da vidim šta se dešava, da malo kopam po njemu onako jedan na jedan". Bitno je da si se smirio, nemoj da zaboraviš da si, ne tako davno, zbog ovakvog stresa bio na "dobrovoljnom" odmoru. |
01. 08. 2008. | #5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
uf, meni se desilo par puta da ja objasnjavam njima sta da pogledaju i provere
Zato sad lepo i kulturno pitam odmah da me proslede dalje, to the next level of support, cim vidim da od ovih prvih nema koristi. Uglavnom nije problem, proslede te nekom ko zna.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
downtime 9 maj | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 20 | 10. 05. 2007. 12:52 |
Downtime najava | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 26. 01. 2007. 14:02 |
Downtime 2006-08-30 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 1 | 31. 08. 2006. 21:21 |
Selidba - downtime najava | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 13 | 05. 02. 2006. 16:19 |