|
17. 09. 2005. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Malo je falilo...
.. da prekrsim svoje obecanje.
Odem ti ja na ES, onako ponekad da vidim privatne poruke, i veceras me nesto vise zainteresovalo da vidim sta se desavalo od kada ne odlazim tamo pa neleteh na jednu temu koja je po naslovu zazvucala interesantno, medjutim kada sam procitao "dobronamerne" odgovore, malo je falilo da napisem poruku: "Ovoliko glupih odgovora i ovoliko neznalica na jednom mestu nisam video od kada sam otisao odavde" Tema je "Kako se uci graficki dizajn ".
17. 09. 2005. | #2 | ||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Posebno izdvajam ove dve:
Citat:
Citat:
17. 09. 2005. | #3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
no comment !
17. 09. 2005. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Samo da ne bude zabune, nisam ovo zamislio kao pljuvanje po tom forumu, vec kao slagvort za diskusiju
17. 09. 2005. | #5 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Nisam baš najbolje pofaćao o čemu bi trebalo da bude ova diskusija.
Ali eto, dao si šlagvort, pa idemo dalje. ES grca pod teretom istorije i popularnosti, nije uopšte problem pljuvati po njemu jer ima zbog čega. Problem je što je teško izbeći komentare poput ovih citata što si ostavio, jer to je posao koji zahteva puno moderacije, strožiji pristup, izigravanje baba roge, itd. I sam si daleko od oličenja strogoće ili ne znam ni ja čega što misliš da bi moglo razreši da na proizvoljni citat s foruma nixa ne odgovara "no comment !". Nego, o čemu je uopšte ova tema? |
17. 09. 2005. | #6 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
Terminologijom inženjeringa, životni ciklus ovog projekta je u zalasku, doživeo je svoj vrhunac, a sada je u silaznoj putanji
Šalim se, ali mislim da u ovoj šali ima i istine. Prvobina ideja se pomalo "razvodnila".
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Malo parsuje HTML malo ne. | Dzordz | Programiranje | 2 | 21. 05. 2006. 23:22 |
Malo inspiracije .. | Srpko | Opušteno | 3 | 16. 03. 2006. 16:44 |
Malo izmena | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 41 | 26. 01. 2006. 13:56 |