|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
25. 05. 2008. | #1 |
profesionalac
Qualified
|
Sidebar u Wordpressu, svaki page da ima posebno
Recimo da imam listu proizvoda, 1,2,3,...
I sad, želim da kad se otvori stranica o proizvodu 1, da mi se na toj stranici nalazi takoreći sidebar1, na stranici 2 sidebar 2 itd... Jel to uopće moguće sa WPom ili nekim pluginom?
26. 05. 2008. | #2 |
profesionalac
Qualified
|
Da sam sebi odgovorim i eventualno pomognem nekom
Dakle, našao sam rješenje. Koristim Wordpress 2.5.1. Rješenje koje sam našao jest da se umjesto poziva sidebara prvo provjeri koji je ID stranice, i prema tome pozove se odgovarajući sidebar file. U page.php fileu imam ovaj dio: PHP kôd:
Pa to izgleda ovako: PHP kôd:
26. 05. 2008. | #3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
mozda ti je preglednije da koristis sintaxu is_page('page-slug'), nego da pogadjas ID-jeve... a pored page slug-a (title koji se koristi u URL-u) mozes i ceo Title da koristis za proveru, mada ako imas nasa slova onda to komplikuje stvari jer onda templejt mora da bude u UTF-8, pa ja vise volim da koristim prvu varijantu
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 26. 05. 2008. u 15:20. |
26. 05. 2008. | #4 | |
profesionalac
Qualified
|
Citat:
05. 06. 2008. | #5 |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
|
Mozda je najbolje sve to definistati samo u sidebar. Od wp 2.5 imas cak i tag is_page_template() pa to otvara jos vise mogucnosti.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Slika uz svaki item rss feeda! Kako? | mb_sa | PHP | 1 | 18. 05. 2009. 12:57 |
Potrebni testeri - svaki bug pivo! | flash_back | PHP | 34 | 28. 12. 2006. 05:03 |
Zanimljiva ponuda, posebno za developere | Ilija Studen | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 6 | 07. 09. 2005. 21:42 |