|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
13. 07. 2005. | #1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
[okruglo a nije nula] U jebote posle toliko godina, pa to je bluesmanov sajt :)
Totalno interesatna situacija, upravo sada da danem dusom malo od posla, nakon jedne sesije guglanja navratim na http://www.yurope.com/people i sjetim se tog fantasticnog projekta. Prvo vidim mator headcutterov portfolio http://www.yurope.com/people/headcutter/ koga se sjecam iha-haj. I onda razgledam malo people listu ljudi, vidim neka poznatija imena, medju njima i bluesa, kad hop kad ono
http://www.yurope.com/people/bluesman/toc.htm Jebote, sjecam se tog sajta iz jednog od clanaka negdje tamo iz cini mi se drugog broja Mobiklika (98-99 mislim na prvu) i super price o razvoju Weba koja me je konacno uvukla u Web, pitao sam se od tada masu puta ciji je taj sajt i koje autor clanka, super se jos uvijek u glavi sjecam koncepta sa fazonom "o ovome, o onome..." ) Nisam izdrzao da odmah ne podjelim sa vama, kakav fleshbek trip Poslednja izmena od mungos : 13. 07. 2005. u 20:20. |
13. 07. 2005. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
U jebote,... ja sam na to i zaboravio... Ne znam da li neko postoji više na to yurope.com ali pisao sam im bar 10 puta to da sklone. Odustao sam oko 2000... mislim
Ne smem sada ni da pogledam.
13. 07. 2005. | #3 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Ma daj, super izgleda. Mnogo bolje nego moji rani radovi
|
14. 07. 2005. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
@dinke : ja sam se setio pass-a sa SC da obrisem onu sramotu
@ bluesman : sajt ti je extra ..... ( ovo ozbiljno mislim )
14. 07. 2005. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Hvala nixa, meni je taj sajtic pun simbolike, najvredniji su tekstovi, a pisao sam to negde 1997 kada sam se vratio sa Mauticijusa. Vratio sam se u oktobru zato sto su lekari rekli da nece poziveti do nove godine, pozivela je jos 6 godina... makar nesto da ispadne dobro od te njihove idiotske "prognoze"...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sajt mi nije dotupan, kako da vidim zbog čega | novii | Sva početnička pitanja | 6 | 23. 07. 2010. 10:11 |
Da nam pozivis jos toliko! | boccio | Opušteno | 23 | 02. 11. 2006. 06:00 |
Muke poslodavaca -- Zašto je toliko teško naći stvarno dobrog web developera | Ilija Studen | e-Business | 130 | 17. 09. 2006. 18:23 |