|
19. 01. 2006. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Malo izmena
Napravio samo google search dole u footer-u, i mozete direktno odavde da pretrazujete sva 3 foruma koja mogu da vas interesuju (ne znam da li postoji jos neki koji bi trebalo dodati)
Imate gore i adsense, stavio sam default url sa phpbuilder, ako postoji neki bolji (postoji sigurno nego nisam mogao da se setim u momentu) vi javite.
19. 01. 2006. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
devprotalk.com
19. 01. 2006. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Probao sam ali jos uvek izbacuje community ads... Kasnije cu da ostavim samo ovo.
19. 01. 2006. | #4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
|
E, malo offtopic, gledah kod pa mi pade napamet, što ti stylesheet nije u eksternom css fajlu?
|
19. 01. 2006. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Zato što to nije moj kod već vBulletin
Iskreno ne vidim ni jedan razlog zašto je tako, ti možeš u admin modulu da edituješ CSS, pa se on onda generiše, i ne znam zašto se ne generiše u externi CSS već ovako.
20. 01. 2006. | #6 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Hm, koliko vidim, search se pojavljuje samo za DevProTalk blue skin - nema gi za moj zeleni :-(
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Izmena latinice u ćirilicu i obrnuto | Mladjo | Sva početnička pitanja | 14 | 05. 06. 2008. 14:21 |
Malo parsuje HTML malo ne. | Dzordz | Programiranje | 2 | 21. 05. 2006. 23:22 |
Izmena IP sekundarnog name servera | bluesman | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 16. 02. 2006. 18:28 |