SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
16. 10. 2007. | #1 |
old school
Professional
|
Blog o bazama podataka
A sada mala reklamica:"Cipiripi!"
Dakle, vjerujem da ce ovo zvucati kao reklama, ali molim dezurne hejtere da iscooliraju. Nekoliko nas entuzijasta, koji se bavimo bazama podataka, pokrenuli smo blog o bazama podataka, na kojem cemo pisati o raznim temama iz podrucja baza podataka, a neke od njih su: - opšta teorija o bazama podataka - SQL i PL/SQL programiranje (SELECT i DML upiti, triggeri, uskladištene procedure i td.) - modelovanje baze podataka (struktura, ER dijagrami) - korisni savjeti (best practice, “NOT to do” napomene, tipps & tricks) - razne novosti iz područja baza podataka - i td. Ovim putem pozivam sve, koji se bave bazama podataka, a imaju dovoljno znanja i entuzijazma za pisanje o bazama podataka, da nam se pridruze na adresi www.baze-podataka.net . PS: Ukoliko moderator smatra da tema nije primjerena ovom podforumu, moze ju slobodno obrisati.
16. 10. 2007. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Hm , eto nama jos jednog rss feed itema
01. 10. 2009. | #3 |
old school
Professional
|
Gdje?
@robi-bobi: hvala za sabskrajb!
16. 10. 2007. | #4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 17
14 "Hvala" u 11 poruka
|
Ko bi rekao da o bazama ima toliko da se prica ;-)
Svidjaju mi se ovi primeri iz prakse sa kojima ste krenuli. Jedan glas za sto vise toga. All the best! |
17. 10. 2007. | #5 |
expert
Master
|
Keep up the good work!
|
17. 10. 2007. | #6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Blog o bazama podataka na kojima ne piše dinke i nije neki blog o bazama podataka Makar neka bude ponekad "gost autor".
Good luck, mislim da treba ovakvih stvari, a sada će svaki drugi odgovor biti "idi pogledaj na baze-podataka.net"
17. 10. 2007. | #7 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Ma Dejan moze slobodno da uzme copy/paste sa mog Bloga i da stavi tamo Jedino mu ne garantujem da ce to iko citati
|
17. 10. 2007. | #8 |
old school
Professional
|
@bluesman: Ma nagovarao sam ja njega jos davno da napisemo neki zajednicki tutorijal u vezi PHP i MySQL, ali se vadio da nema vremena i motivacije. Sto se mene tice, dinke moze odmah postati jedan od autora na tom blogu. Dinke?
@dinke: Kako niko ne cita? Ja citam tvoj blog redovno, a cak sam i nekoliko komentara ostavio tamo. Necu da uzimam copy/paste, nego ako zelis biti autor na blogu o bazama podataka, kreiracu ti autorski nalog, pa mozes sam uraditi copy/paste i eventualno napisati jos pokoji koristan tekst. Hvala svima na podrsci!
17. 10. 2007. | #9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
E tako se to radi
28. 10. 2007. | #10 |
old school
Professional
|
Dinke jesi razmislio o autorskom gostovanju na ovom blogu?
Ima li jos neko zainteresovan da pise o bazama podataka?
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Validacija podataka u SQL | markod | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 15. 06. 2010. 09:57 |
SET tip podataka vs. index & search | Peca | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 1 | 22. 11. 2008. 21:30 |
Marketinske baze podataka | vlado | Marketing i SEO | 7 | 29. 10. 2007. 13:48 |
help: struktura podataka za subnetting | Pedja | Programiranje | 11 | 27. 01. 2007. 10:06 |
C/C++: Nacini exportovanja podataka u PDF | djipko | Programiranje | 5 | 04. 10. 2006. 17:11 |