IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
12. 03. 2010. | #1 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
DebConf11 - Banja Luka, RS, BiH
Ako niste znali, red je da se pohvalimo
http://wiki.debconf.org/wiki/DebConf11/Bosnia Nadam se da neće neki "procentaši" upasti u priču i sve zaj*** Poslednja izmena od mangia : 12. 03. 2010. u 12:30. |
12. 03. 2010. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
uf, u ovom tekstu svega ima osim o samom dogadjaju
U svakom slucaju super, mogli bi da organizujemo jedan linux karavan iz bgd...
12. 03. 2010. | #3 |
profesionalac
Professional
|
..
S obzirom da sam pratio nesto oko ovoga ...
jel ovo zvanicno dobijena konferencija ili je ovo predstavljanje kandidature... inace .. mislim da bez "procentasa.. " ne moze nista proci.. al. definitivno za pohvalu .. Pogotovo sto u Banja Luci nema nikakav IT dogadjaj vec godinama
13. 03. 2010. | #4 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Konferencija je već dobijena. Presudno je (po meni) bilo to što je sama Vlada uzela učešće u organizaciji, SARNET je nesebično ponudio šta god zatreba (neograničen int. link, IP adrese, pomoć u organizaciji,....)
U svakom slučaju svi su dobrodošli. Javljam još oko ovoga čim saznam nešto više |
13. 03. 2010. | #5 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
|
Ulica na slici se ne zove Gospodarska
|
13. 03. 2010. | #6 |
profesionalac
Professional
|
@Markok -> Vjeruj mi nije to jedina greska u tom tekstu ..
Inace da se pridruzim Mangia -> ako nekom bude potrebna pomoc oko dolaska, smjestaja i sl. neka mi se javi..
13. 03. 2010. | #7 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Pretpostavljam da je veći dio Wikija pisao neko ko nije iz BL. Otvorio sam juče nalog pa ću u skladu sa slobodnim vremenom dopuniti šta bude trebalo.
|
13. 03. 2010. | #8 |
majstor
Wrote a book
|
U poslednjem broju mreze ima clanak o tome i intervju sa Adnanom.... ne mogu se sjetiti prezimena.
|
30. 03. 2010. | #9 |
novi član
Na probnom radu
|
Hodzicem.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Junior Web/Grafički dizajner (Banja Luka / Cacak) | bokacbl | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 04. 05. 2010. 12:52 |
Banja Luka & Internet | zextra | Komunikacije | 7 | 04. 03. 2006. 03:28 |