|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
10. 02. 2007. | #1 |
...
Qualified
|
CSS dropdown meny (Problem sa IE6)
Do sad nisam imao priliku da radim dropdown meny pomocu css ,uvek sam koristio javascript.E sad hocu pomocu css i imam problem sa IE6 u kome se jednostavno on ne prikazuje.Sad ako neko moze da mi da hack za iE6 bio bih zahvalan.
evo linka http://solarijum.com/problem/ |
11. 02. 2007. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
IE ne podrzava hover, postoje .htc fajlovi kojima se doda IE behaviour koji simulira hover
mislim da je ovo taj link: http://www.xs4all.nl/~peterned/csshover.html
11. 02. 2007. | #3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
To je taj link, medjutim, obrati paznju na to da IE6 na WinXP sa SP2 zahteva mime-type text/x-component za taj fajl (pise to na gornjem linku, ali je zakopano u tekstu). To se resava dodavanjem .htaccess fajla sledece sadrzine u folder gde ti se nalazi .htc (ili u root web sajta), ako sajt hostujes na nekoj verziji apache-a.
Kôd:
AddType text/x-component .htc
11. 02. 2007. | #4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
jeste, tu "sitnicu" sam zaboravio da spomenem...
mozda da neko od moderatora pretvori ovo u sticky temu, posto se ovo pitanje ponavlja vrlo cesto ?
11. 02. 2007. | #6 |
Zoran Mihailović
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.09.2006
Hvala: 1
259 "Hvala" u 1 poruci
|
Mozda Stu Nichols-ov primer (ovaj ili neki drugi sa sajta)?
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
[REŠENO] WP plugin za dropdown content | marissai | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 25. 09. 2010. 10:19 |
padajuca lista i jump meny | milkokv | Sva početnička pitanja | 1 | 03. 05. 2009. 02:23 |
Double float problem - resen, ali ima dodatni problem :0 | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 34 | 23. 08. 2008. 03:28 |
JS add/remove html element + dropdown | twix | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 11. 03. 2007. 23:33 |