|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
23. 09. 2007. | #1 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
Погурајмо „Intruder“ да стигне на EMA
*prenosim zapis sa Urketovog bloga
Intruder је београдски електро поп бенд основан давне 1991. године од стране Марковић Небојше и Халкупа Ивана. Момци су годинама експериментисали са електронском музиком, правећи фузију техна, електра, драм и бејс, џез, рок и поп звукова у њима својствени „електропоп“ звук који се најбоље осећа на њиховом последњем албуму „Dancing Shows Starry Skies“. Разлог због кога ово пишем је номинација Intruder-а за награду „NEW SOUND OF EUROPE“ на овогодишњој додели MTV Adria награда EMA ‘07. За чланове EliteSecurity форума, Владимир Врзић (random) је момак са гитаром у Intruder-у.
23. 09. 2007. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Vi kako god želite, ali ja ne mogu da se suzdržim da ne kažem:
Kôd:
Fun Fun Fun in the fluffy chair Flame up the herb Wolf down the beer -(click!)- Hi! I'm your video DJ I always talk like I'm wigged out on Quaaludes I wear a stained baseball jacket everywhere I go My job is to help destroy What's left of your imagination By feeding you endless doses Of sugar coated mindless garbage So don't create Be sedate Be a vegetable at home And thwack on that dial If we have our way even you will believe this is the future of rock and roll (MTV GET OFF THE AIR!) How far will you go How long will you stoop To tranquilize our minds with your sugar coated will You've turned rock and roll rebellion Into Pat Boone Sedation Making sure nothing's left of the imagination Chorus: MTV Get off the MTV Get off the MTV Get off the air Get off the air See the latest rejects from the muppet show Wag their tits and their dicks As they lip-synch on screen There's something I don't like About a band that always smiles Another tax write-off For some schmuck who doesn't care (chorus) And so it was Our beloved corperate gods Claimed they created rock video Allowing it to sink as low in one year As commercial TV has in 25 "It's the new frontier," they say It's wide open, anything can happen But you've got a lot of nerve To call yourself a pioneer when you're too god-damned conservative To take real chances Tin-eared Graph-paper brained accountants Instead of music fans Call all the shots at giant record companies now The lowest common denominator rules Forget honesty Forget creativity The dumbest buy the mostest That's the name of the game But sales are slumping And no one will say why Could if be they put out One too many lousy records?!? MTV Get off the air NOW!!!
24. 09. 2007. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Dead Kennedys je bio moj izbor, ovaj trenutni nije
Ja se izvinjavam random-u, ali ima nekih stvari koje su jace od mene
24. 09. 2007. | #5 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Da, Intruder je super... evo danas sam ih slushao na festivalu "Ovo je moj grad".
24. 09. 2007. | #6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Taj festival ću da dignem u vazduh ako ne prestanu da mi pevaju pod prozorom do 5 am ... gaaaah ! 3 dana već .... užas
inače thumbs up za randoma ...
24. 09. 2007. | #7 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
kukas k'o one bakute i caentra sto im smetaju kafici
24. 09. 2007. | #8 |
expert
Master
|
Podrska Vrzi i ekipi. Malo mi se ne svidja da se njihova muzika (koju volim) popularise preko medija kakav je MTV al ko da se ja nesto pitam...
|
24. 09. 2007. | #9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Komercijala, bato
Ma neka vrza postane popularan, uzme pare i onda se vrati korenima.... kao onaj iz "Mi nismo andjeli 3" Kada jednom prodaš dušu đavolu... sve što ti ostaje su pare. Kome je to dovoljno - ja nemam problem sa tim.
24. 09. 2007. | #10 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
|
pa šta sad, kad nole pobedi i predstavi srbiju u lepom svetlu onda je to ok, a kad intruder ode na MTV da radi to isto, onda ne valja... ccc...
šala mala... intruder je uvek svirao kvalitetnu muziku i ne verujem da će se to promeniti, čak ni sa MTV petljanjem. poznajem vrzu i nebojšu, i nijedan od njih mi ne deluje kao taj lik. mada, sa druge strane - cash, razvratne turneje, fan girls, groupies... lako čovek poklekne... |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Не успева ми претрага са речју (речима) од 3 с | biske | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 17 | 10. 11. 2010. 23:50 |
Домен стоји, скоро да хвата прашину | urke | Istine i zablude | 2 | 27. 08. 2010. 13:28 |
Како помоћу Php-а генерисати Rdf фајл | Miroslav | PHP | 3 | 30. 09. 2008. 10:03 |
„Отворено је, слободно уђите!“ - Ниш 19. и 20. мај 2008 | torbica | IT događaji | 1 | 17. 04. 2008. 14:01 |
Потенцијална наруџбина: дизајн за фонт | filmil | Web design, Layout, User Interface | 18 | 27. 11. 2007. 13:35 |