Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
11. 11. 2005. | #1 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Zend studio 5
Dobih obavestenje o novom Zend Studiju 5, evo najvaznijih stvari:
Citat:
Internet Explorer Integration. WTF? Pa to i rookie Deplhi programer može da napravi za 2 dana. Instalirao sam svaku novu verziju Zend Studio ali se ne sećam da sam napisao i jedan ceo script u njemu. Probao sam, tastatura mi je svedok, ali ne ide Aj' Ilija
11. 11. 2005. | #2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Bas ga mrzis (mislim Zend, ne Iliju )
Evo, i ja sinoc dobih isti email, i odmah sam prekopao malo po novim feature-ima i malo blogovao na tu temu Nisam ga jos probao da bih mogao nesto da tvrdim, ali novi feature-i mi deluju interesantno. Meni je najupadljiva podrska za subversion koji odnedavno koristim, jer subversion nema nijedan ljudski (gui) klijent, pa mi je to bilo najinteresantnije. Sto se ostalih feature-a tice, ne mogu nista da preterano komentarisem pre nego sto probam, a proci ce neko vreme jer sam poprilicno zauzet, i nemam vremena za igrarije sada. Inace, ja iskljucivo koristim Zend za razvoj PHP aplikacija. Mislim da sam prevashodno presao na njega kada sam jedno vreme sav razvoj obavljao na Linuxu, ali sada ne mogu ni da zamislim da bilo sta radim bez njega. Ako me ubedis mozda probam i HomeSite, ali tesko |
11. 11. 2005. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne mrzim Zend nego volim Homesite.
Neću da te ubeđujem pošto je Homesite umro od kada ga je kupila Macromedia, verovatno su ga kupili da bi ga ubili. Izdali su jedan release u koji su ubacili par gluposti (tipa "integracija sa Dreamveawer" !?!?!) i ubacili su stotinjak bug-ova... i to je to u zadnjih 2-3 godine. Nisam hteo da pljujem po Zend Studio, sorry ako je tako izgledalo, već nisam mogao da se suzdržim kada sam video listu novih features Iskreno, meni je ceo Zend Studio strašno spor i neudoban za rad, ali to je samo moje mišljenje, to je pitanje navika kao i 90% stvari u životu. Aj' sad ću ponovo da ga startujem (ako ga nisam obrisao) pa da probam još malo... da ne bude da sam zadrt
11. 11. 2005. | #4 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Jedina mogućnost koja bi me naterala da pređem na (kupim u krajnjem slučaju) Zend Studio 5 je:
Citat:
Kôd:
some()->nekiMetod() Kôd:
$book->getAuthor()->getName(); Ostalo... Tja. Ništa posebno. Više mi liči na Zend Studio 4.1 nego na Zend Studio 5. PS: Što se HomeSitea tiče definitivno sad ne bih investirao svoje vreme u njega pošto je to umirući alat (kupljen da bi bio uništen). Što se ljudi koji ga koriste odavno tiče ništa protiv...
11. 11. 2005. | #5 |
Python Ambassador
Master
|
@Dinke: Kako nema, šta je sa TortoiseSVN?
11. 11. 2005. | #6 | ||
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Citat:
Citat:
|
||
11. 11. 2005. | #7 |
Python Ambassador
Master
|
Integrise se i u Total Commander, ipak je on shell ekstenzija
No, ima li na ovoj stranici nešto što bi moglo da ti odgovara?
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zend Studio debug problem | c_shark | PHP | 0 | 26. 04. 2010. 13:14 |
Zend Studio | Ministar | Sva početnička pitanja | 2 | 06. 10. 2007. 13:55 |
Zend Studio AntiAliasing Tweak | tesla | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 02. 10. 2006. 22:54 |
Eclipse, Zend Studio, i debugging | McChoban | PHP | 3 | 09. 08. 2006. 01:34 |
Zend studio - koju licencu preporucujete? | oliver78 | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 25. 09. 2005. 02:01 |