|
09. 06. 2006. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Sram vas bilo :)
Dosao sam samo da proverim ko pise na forumu u vreme utakmica na WC 2006. Bojan_Zivanovic, mungos, robi-bobi... sramota bre
Da ste gledali utakmicu, znali bi zasto ce 100 milijardi ljudi (kumulativno) da gleda utakmice na SP. Nemo' više da vas vidim online u vreme utakmice, a ako budete pisali dok budu igrali naši, ima da vas banujem, na licu mesta p.s. Ako želite da saznate gde sam "nestao" nedelju dana pogledajte http://www.utp-code.com/users/bluesm...anen-u-srbiji/ a tek sada ću da nestanem do 9. jula
09. 06. 2006. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
hehe, a u pauzama izmedju utakmica evo prava stvar za geek-navijacku publiku: open-source pivo
http://www.free-beer.dk/blog/
10. 06. 2006. | #3 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Čisto da izbegnem banovanje ... a kad su ti kritični termini?
|
10. 06. 2006. | #4 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Ha ha m'isim stvarno nije u redu
|
10. 06. 2006. | #5 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Inace, kad smo vec kod SP-a, evo kako je 1998 u 1/4 finalu protiv Argentine holandski komentator proslavio pobednicki gol Denisa Bergkamp-a. Ne morate da znate holandski (flamanski) da bi ste ovo razumeli )
http://blogfc.com/gelder.mp3 |
10. 06. 2006. | #6 | |
expert
Expert
|
Citat:
valja isprintati i zalijepiti na zid iza kompa, ako nam je zivot mio...
10. 06. 2006. | #7 | |
profesionalac
Professional
|
Citat:
10. 06. 2006. | #8 |
expert
Grand Master
|
cek, cek, a sta ti trazis na forumu, a
P.S. bas sam citao tvoj blog kad je bila utakmica |
10. 06. 2006. | #9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa to sto si ti citao u toku utakmice ne znaci da sam ga ja tada pisao
10. 06. 2006. | #10 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ja sam bidno fini i gledio sam tekme.
offtopic: Ovom WC samo ne dostaju Ameri u ogromnim kolicinama. Pogledajte! Reklama za Budwieser!? Svasta... Koliko li su platili za to? Ja sam utakmice gledao na kompu (TV kartica) i sve mi se nesto cini da su igraci nekako sitni, ni loptu ne vidim. Ja rekoh da nisam zezno TV karticu (ume da pobrljavi s vremena na vereme) proverim, nista. Ukljucim Zoom x2 ajd i nekako, ali kada snime igrace pored terena sve normalno. Kad lude svabe popele kameru na vrh Alianzz arene! Ja ne znam za Vas ali onaj prenos ne lici ni nasta. Moram da priznam da je nedostatak sata i grba zanimljivo, mada ume da nervira. Ako neko primeti, stil snimanja kamerom (kadrovi, uglovi) mnooogo podsecaju na Americki (NFL, Baseball, ...). I dont like that. Americans stay the F away from Europe! |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ken Lee World | bluesman | e-Business | 11 | 24. 04. 2008. 23:28 |
Know your world? | Milos Vukotic | Opušteno | 9 | 18. 02. 2008. 13:01 |
The Worst Hacker in The World | dinke | Opušteno | 14 | 20. 09. 2006. 06:56 |