|
09. 12. 2005. | #1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 0
3 "Hvala" u 3 poruka
|
Pivo i programeri
Kako ne pripadam prici o kafi, a ne zeleci da zapostavimo pivo kao bitan faktor u zivotu jednog programera prosto sam morao pokrenuti ovu temu.
Dakle - koje pivo pijete i zasto? - u kojim prilikama? - koliko? - ... Uzdravlje!!!
09. 12. 2005. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Bravo shoba, možda i bude nešto do tebe )))
Aj prvo ostali, moja priča je malo duža pa da ne pokvarim temu u startu.
09. 12. 2005. | #3 |
Designer guy
Wrote a book
|
pivo sam poceo da pijem kao mali, tada pio jelena, pio, pio, pio, pio, pio, pio... izasao novi lav, kada je kupljen od "kajnikena" (*dize dva prsta nalakcen na sank a oko zanoktica crno od masti i oranja*), i tada presao malo na lav. sada mi se cini jelen popravio pa se vratio na njega, mada sam ga se mozda samo uzeleo. svakako mi se svidja "mali" jelen od 0.3.
strana piva nikad nisam pio, mada ako bih morao da biram onda je to sigurno kraljica piva--warsteiner. volim naravno sabiti i koju limenku laskog, to mi je strava. ali totalno sam van forme, popijem 3 i vec sam dovidjenja--grlim prvu macu do mene i pocinjem da je davim o web standardima :lol: :P hahaha secam se kada sam bio klinja pa smo cirkali ispred prodavnice jedne stalno, u kraju, pa onda u grad da se tucemo i povracamo. napolju -10, imamo 2 para rukavica, nas 5 i onda svako svako po jednu i nema zime--jedan doji jebiga, tough luck. pivo mi je ok jbga, ali nema bolje zene od rakije. |
09. 12. 2005. | #4 |
Python Ambassador
Master
|
Naročito Čačanke.
Vidiš ne bi bilo loše da navatam dedu da pošalje koju flašu od pretprošle godine (bila jako dobra godina) pa da se geekovi sa DPT okupe u nekoj sobi - pocuclaju flašicu - i nakon toga krenemo da pričamo Macama po NS o suštinskoj bitnosti web standarda i njegovom značaju na naše živote PS: Kad smo poveli pričicu o alkoholu - jeste li videli ovu kućicu?
09. 12. 2005. | #5 |
profesionalac
Qualified
Hvala: 0
3 "Hvala" u 3 poruka
|
Niksicko u svim varijantama
Ja se drzim Niksickog piva kao pijan plota
I svetlo i tamno i NikGold dolaze u obzir. Niksicko je najpitkije i najhumanije. Napustam ga samo kad moram (citaj - u kaficu imaju samo neko fensi pivo). Iz mog iskustva: - Jelen - jako, ostrg ukusa, sutradan se ti nije do zivota - Zoffmann - sve je lepo dok pijes ali kad ustanes primecujes da na objektu nije dobro odradjena statika i da zidovi nisu bas stabilni - MB - koncentrat + voda (ali malo vise vode) - Amstel - jedino strano pivo koje sam probao i koje mi se svidelo
09. 12. 2005. | #6 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Ja pijem pivo skoro kao Shoba kafu ali ajde i ja malo da dam svoje mišljenje.
Prvo o najgorem. Imho MB pivo bez premca. Ja goru bljuzgu u životu nisam probao. I još kad mi neko negde na slavi i sl. posluži iz plastične flaše, ... užas. Od dobrih piva mislim da Jelen ima najbolji odnos kvalitet / perfomanse. Po ukusu od svetlih najviše mi leži Becks. Od tamnih crni Amstel mi je vrh, ali nikako ga ne viđam po prodavnicama u poslednje vreme, a slabo se nešto vučem po kafanama. |
09. 12. 2005. | #7 | |
web dude
Grand Master
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Citat:
Ja inace ne pijem pivo. Samo crno vino, pivo u retkim prilikama ( kad nema vina )
09. 12. 2005. | #8 |
web dude
Grand Master
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
ovi topici rastu ko trava posle kise, ne mogu da stignem ni da postujem
09. 12. 2005. | #9 |
Designer guy
Wrote a book
|
<offtopic class="neBrisiMe">
@ dinke: znaci uzeo si top ipak? kako trpis "ugibanje" tastature? @ nq: hehe, e aj javi se za eknjige, mozemo za vikend sada da se nadjemo da ti ih dam. </offtopic> <ontopic> nemam u stvari nista vise da dodam... </ontopic> |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potrebni programeri | linnch | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 17. 12. 2009. 00:35 |
Potrebni PHP programeri | XORStudio | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 06. 08. 2009. 18:54 |
DPT druzenje - rafting + janjci + pivo? | torbica | IT događaji | 31 | 14. 05. 2009. 15:16 |
Plati pivo | Vladimir Rodic | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 13 | 16. 04. 2009. 14:34 |
Potrebni testeri - svaki bug pivo! | flash_back | PHP | 34 | 28. 12. 2006. 05:03 |