Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
25. 09. 2007. | #1 | |
trabL
Certified
|
Muzika na HTML sajtu?
Postoji li jos koji nacin postavljanja muzike na HTML sajt osim oriscenja
Citat:
Voleo bih cak ako postoji neki cod ili scripta jos bolje, tako da mi se ne pojavljuje player (koji je btw odvratan i ruzan)... Svaka pomoc dobrodosla |
|
25. 09. 2007. | #2 |
Web designer
Professional
|
Probaj:
HTML kôd:
<SCRIPT TYPE="text/javascript"> <!-- var filename="muzika.mid"; if (navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") document.writeln ('<BGSOUND SRC="' + filename + '">'); else if (navigator.appName == "Netscape") document.writeln ('<EMBED SRC="' + filename + '" AUTOSTART=TRUE WIDTH=144 HEIGHT=60><P>'); // --> </SCRIPT> <NOSCRIPT><BGSOUND SRC="muzika.mid"></NOSCRIPT> |
25. 09. 2007. | #3 |
trabL
Certified
|
Hvala Twix.
Jedino sto me u svemu tome muci jeste taj famozni "player" koji se pojavi na strani ?! Da li je moguce da se okloni? Hvala na pomoci. |
25. 09. 2007. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
koristi flash player za muziku
25. 09. 2007. | #5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 3
4 "Hvala" u 1 poruci
|
dodaj hidden="true" medj' atribute.
Ali najbolje nemoj stavljati muziku na sajt uopste, a ako je vec stavljas, koristi Flash plejercic, sa obaveznom opcijom iskljucivanja. I po mogucstvu da ne bude autostart. Pozadinska muzika na sajtu je lame, "so 90-s", smara i nervira. Naravno, ako musterija 'oce, nema frke, moz' i cigani da dovedemo da svirau u cemane |
25. 09. 2007. | #6 |
Dusko Petrovic
Professional
|
probaj SoundManager: Javascript to Flash Sound API
mi smo to koristili u jednom skorijem projektu i jako se fino pokazao. preko JS mozesh da kontrolishesh zvuk, tako da ljudi mogu da ukljuc/iskljuce po zelji
30. 09. 2007. | #7 |
NoProfessional
Certified
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
|
ja sam do sada uspeo sve da odgovorim od muzike, tako da probaj i ti da utices... ako je licno za tebe evo ja cu da uticem da batalis taj trulez
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Virus na sajtu | Gargoyle | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 36 | 03. 10. 2010. 23:37 |
Virus na sajtu | Mitrović Srđan | Sva početnička pitanja | 3 | 10. 08. 2009. 00:57 |
Muzika na sajtu.... | Mitrović Srđan | Sva početnička pitanja | 14 | 23. 04. 2009. 21:53 |
Firefox na MS sajtu | dinke | Opušteno | 1 | 22. 09. 2006. 01:04 |