Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
23. 11. 2005. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
KDS kablovski internet
U poslednjih mesec dana imam probleme sa KDS kablovskim internetom, na svakih sat vremena a nekada i češće, veza se prekine i ponovo uspostavi za 30-ak sekundi međutim svaki upload se prekida pa mi pravi problem.
Zvao sam tehničku podršku i rekli su mi da najverovatnije zbog mog firewall server ne može da me pinguje pa mi svaki put prekinu vezu i dodele novu IP adresu. Pitao sam ih zašto to rade, kažu da nemaju dovoljno IP adresa. Mene sada interesuje da li je to normalno ponašanje provajdera ili sam ja nešto propustio?
23. 11. 2005. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ja ti rekoh da promenis njih cim pre bice sve losiji i losiji
23. 11. 2005. | #3 |
programer
Na probnom radu
|
Definitivno nije normalno. Kada nemas dovoljno adresa radis NAT koliko ja znam a ne ukidas ljudima adrese, mada ja nemam pojma o mrezama pa mozda i gresim
Cudno je sto su ti priznali jer obicno provajderi krive nekog drugog, sneg, politicku situaciju, cenu nafte, krompira ili slicno |
23. 11. 2005. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ma na'vatao sam neku jadnicu koja mi je prepričala kako su njoj objasnili, nije ni znala da to ne sme da se kaže.
23. 11. 2005. | #5 |
programer
Na probnom radu
|
jesi bar zapamtio ime da znamo koga da trazimo za dobijanje poverljivih informacija
|
23. 11. 2005. | #6 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Citat:
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
KDS-ov kablovski internet da ili ne?! | bOkIcA | Istine i zablude | 3 | 26. 01. 2010. 02:25 |
Internet u Bugarskoj | ppavlovic | e-Business | 21 | 03. 03. 2008. 12:45 |
KDS kablovski internet - sucks | bluesman | Komunikacije | 81 | 21. 12. 2007. 23:53 |
Internet je čudo | Ilija Studen | Opušteno | 8 | 01. 10. 2005. 03:50 |